Posted February 24, 2018 Evo vec 5 dana pokusavam da rezervisem sobu preko AirBNB u Parizu za avgust i deluje kao nemoguca misija. Poslao sam 8 poruka od kojih sam dobio tri odbijenice, troje nisu odgovorili, jedan je pauzirao sobu i rekao mi da pokusam opet da je bukiram sledeci mesec, a drugi je napisao "for the moment i am waiting for an other leasing , contact me later" sta god mu to znacilo. Za Rim mi je isto tako bilo jako tesko na AirBNB i onda sam se iznervirao i bukirao hotel. Medjutim za Pariz je razlika u ceni vise nego dupla. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2018 To ti karma uzvraca udarac, zato sto si kudio AIRBNB I ja sam prosle godine imao komplikacija sa AIRBNB-om u Parizu, na kraju sam, iz nekog 4-5-og pokusaja nasao neki stan sa opcijom instant rezervacije i decko vlasnik bio bas korektan i komunikativan. Moras se malo iscimati, tako je ako vec hoces da ti bude jeftinije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2018 Dragance, ovo kao da je Couchsurfing, kao da trazim smestaj za dzabe, a ne da se nudim da platim, i to nemale pare. Do sada bih mozda i na Couchsurfingu pre nasao. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2018 Evo dobio sam konacno dve ponude. Ko ceka doceka. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2018 Ja sam nekako uvek izbegavala AIRBNB, drzim se bukinga za sad i uvek uspem da nadjem neke povoljne ponude uz referal linkove. Sve zavisi od destinacije, perioda boravka, prohteva i broja ljudi. U Parizu, 4 nocenja u hotelu su me izasla 100e, doduse u pitanju je bila cetvorokrevetna soba ali to smo i trazili. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2018 Nisam sigurna kakva je situacija u aprilu, verovatno da ce biti vise turista tada. Pogledaj na sajtu, cini mi se da je svake prve nedelje u mesecu ulaz besplatan pa mozes to iskoristiti ako ti se uklapaju termini. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2018 Ево већ пети пут букирам преко аирбнб-а и никада нисам имао проблема. Ок једино мало у Бечу, било је да сам успео из трећег покушаја, али остали градови укључујући и овај најновији Париз је успешно букиран за јуни. У Риму сам налетео на једног нашег лика Немању и са њим сам се договорио да не направимо дил преко аирбнб-а, због тих глупих провизија ... и тако је и било, платио сам му тамо у кешу и прошао јефтиније. Наравно увек постоји та могућност да те домаћин испали пред сам пут, али не би требало то да се деси ако постоји комуникација. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites