Posted July 22, 2014 Da li je neko iz zainteresovan za Grcku kraj jula, pocetak avgusta Skijatos, Kefalonija........do 350 e....Ja sam iz Bg-a Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2014 Ja sam raspolozen Prva i druga nedelja avgusta dolaze u obzir. I ja sam iz Beograda. Ako hoces da se dogovaramo trebalo bi sto pre pa daj neki predlog ili kontakt. Pozdrav! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2014 Ja sam zainteresovana za Grcku kraj jula, nasla sam par povoljnih ponuda. Ako je neko zainteresovan nek kucka pa da se dogovorimo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2014 Ja sam zainteresovana za Grcku kraj jula, nasla sam par povoljnih ponuda. Ako je neko zainteresovan nek kucka pa da se dogovorimo. Evo ja sam zainteresovana, mozes da mi ostavis mail ili pisi na tikibabic@gmail.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 25, 2014 Evo ja sam zainteresovana, mozes da mi ostavis mail ili pisi na tikibabic@gmail.comCao, ne znam da li ste se nesto dogovorile, ali i meni se svidjaju potencijalne destinacije, a i termin mi odgovara. Ako hoces, pisi mi. Pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 25, 2014 ja razmisljam da idem autom do grcke za dan dva. veliki je auto. i karavan. Planirao sam ranije do gruzije skroz ali je dalek put a neki saputnici potencijalni idu vec sutra pa mi je to malo prebrzo. volio bih obici vise dijelova grcke ne samo na jedno mjesto. Imam i sator. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2014 Cao, ne znam da li ste se nesto dogovorile, ali i meni se svidjaju potencijalne destinacije, a i termin mi odgovara. Ako hoces, pisi mi. Pozze ostavi mi tvoj mail mozda mozemo jos nesto da se dogovorimo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2014 i ja sam zainteresovan Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2014 e ostavi mi tvoj mail mozda mozemo jos nesto da se dogovorimoima li mesta za jos jednog saputnika ... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2014 Da li ste se nešto dogovorili? Kraj jula, početka avgusta? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2014 Niko ne odgovara ko je zapoceo temu...mail banja79@gmail.com.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2014 Dogovorili smo se vec za odmor. Hvala svima.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites