Posted November 12, 2012 Mislim da ko god dodje u Nis nece ostati gladan. Ovde na svakom koraku covek moze da kupi nesto od brze hrane, a takodje ima i dosta restorana,picerija,pasterija, pekara...ako trazite jeftinu klopu onda naravno ne ocekujte kvalitet.. go-go je i dalje najskuplja picerija u gradu, ne bi bilo lose malo da snize cene po ovoj krizi, ali ljudi taj kvalitet i kvantitet niko nema, ja sam bio, probao sve i uvek izadjem odatle zadovoljan! Takodje u nekim kaficima ovde imate one club sendvice koji zaista nisu skupi, eto to vam je neka jeftinija varijanta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 1, 2013 Idemo ja i ortak sa devojkama u Cacak za Srpsku novu pa ako moze neko da mi napise gde ima dobre i jeftine klope u Pozegi i u Cacku. Takodje ako neko zna gde ima dobog i jeftinog pica ( prvenstveno rakije i vina) mislim na lokale . Hvala unapred Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 2, 2013 pobogu ljudi, šta ćete u čačku za srpsku mislim, čuh da nastupa bora čorba. ako zanemarimo kafiće, ima neka kao kafana-birtija-štagod u centru blizu pošte, kontam da je jeftino. i mislim da se zove 'kod metlara' a odmah preko puta je na primer brza hrana lord. a kod autobuske je roda megamarket, gde možete da kupite neki alkohol a onda se opijete u parkiću odmah pored. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2013 Evo još nekoliko zanimljivih mesta u Beogradu. KUHINJICA u Vojvode Stepe, tri tramvajske stanice od Autokomande. Cene i kvalitet su isti kao u Pinku u Žarkovu. PLATO- kompletan ručak košta 390 dinara (čorba/supa, glavno jelo, salata, kolač/voćna salata. Porcije su jako obimne i ukusne, a sve ovo kada bi se uzimalo pojedinačno bilo bi jako skupo. KAFANICA- Košutnjak, kod RHMZSa, odlične komplet lepinje... Toliko za sada Mislim da poređenje Kuhinje sa Pinkom u Žarkovu više ne važi. Ovi prvi su, nažalost, rešili već par meseci unazad da budu malo "fensi", pa su kvalitet srozali, a cene podigli. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2013 Nisam dugo bio u Kuhinji, ali znam da su cene malo skočile u So i biberu na starom sajmištu. Mada i dalje verujem da je ovo jedan od boljih restorana u Beogradu u odnosu na cenu i kvalitet koji nude. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 6, 2013 Ako vas put vodi kroz Užice ili idete ka Zlatiboru .....pod obavezno je da se vrnete do "Šuljage" u Užicu da izedete komplet.... To je vrhhhhhhhh ...i nema dalje! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 6, 2013 Ужичани су подељени у два табора- једни тврде да је комплет лепиња најбоља код Шуљаге, други да је боља у Блу муну- мене су водили у Блу мун и одушевљен сам Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2013 Treba mi preporuka za dobru kafanicu u Prijepolju ili na Zlataru Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2013 Restoran Straus u Beogradu, podzemni prolaz kod palate Albanija. U ovom restoranu sva jela kostaju 200 dinara. Ima dosta jela domace kuhinje: pasulj sa kobasicom, posni pasulj, djuvec sa piletinom, sarma itd. Salate (kupus, zelena itd) kostaju 40 dinara, a dva parceta belog hleba 10 dinara. Znaci za 250 dinara dobijete porciju odabranog jela, hleb i salatu. Po meni dosta jeftino za najskuplje mesto u drzavi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 31, 2013 Ne znam da li je neko išao u Progar, kod Beograda, restoran Bojčinska koleba. Klopa je jeftina a extra kvaliteta. Preporučio bih svima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2014 Je l ima neko jeftino mesto za klopati u Cacku? Ja iscitala ovo nisam naisla na predlog nikakav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2014 najbolja teletina na svetu, izlaz iz cacka prema uzicu, sa leve strane restoran "Brana". kad god sam u tom kraju to je nezaobilazna destinacija... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2014 Da, nalazi se u mestu Parmenac, preko puta brane, pa otuda i naziv. Inače, među lokalcima poznatija kao kafana "kod Nemca". Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2014 Da malo podignemo temu. Ja bih preporučio konak "Milica" ili kako ga mi semberci nazivamo miličin konak. Nalazi se u Tršiću (kod Loznice), od Vukove kuće nekih 6km uzbrdo autom, od cega je jedno 3km makadam i ne baš najbolji put. Hrana je fantastična. Miličina sinija, kao neki specijalitet kuće je 1200 dinara i sadrži čvarke, kajmak, lepinu, prebranac, salatu, dimljeni roštilj, pečurke na žaru, desert. Da se tri osobe najedu. Tu su još i čorbe i sl. Sva hrana je domaća. Preporučujem i domaći sok od višnje, točeno valjevsko pivo, vino... Ma sve je odlično i prilično jeftino! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2014 Kad ste već oživeli temu... Nedavno sam provalio restorančić "Kutlača" u Novom Sadu, ugao Bulevara i Maksima Gorkog. Deluje dosta fensi kad se gleda spolja (pa me je zato dugo bilo strah da uđem) ali zapravo je jako pristojno, sad jedem tamo bar jednom nedeljno. Porcija špageta 200 dinara, ćufte sa pireom 220 dinara...Ranije je bilo nešto u Beogradu u podzemnom, mislim da se zvalo Štraus ili tako nešto, isto se moglo ručati za smešno male pare. Ne znam da li to još postoji. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2014 (edited) Ima na vise mesta Straus, dobra klopa na kasiku a jeftina Edited July 10, 2014 by mveruovic Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2014 Koliko ja znam, najjeftnija "klopa na kašiku" u gradu je u kafani Park, u Tadeuša Košćuška, između Kneza i Uzun Mirkove. Dnevni meni (supa/čorba, glavno jelo, salata i lepinja) za 350 din. Plus još Zaječarsko za 100 din. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2014 (edited) Imaš u podzemnom prolazu kod palate Albanija, za 220 dinara (možda 10 dinara, gore, dole) sva jela. Ako uzmeš prilog kao jelo, što ja često uzimam jer je bez mesa, a dobiješ porciju iste veličine kao i da si uzeo jelo onda je 140 dinara (pasulj prebranac npr). Hleb (dva parčeta je 10 dinara), salata je 30 ili 40 nisam siguran. Znači sve ukupno 270 dinara maksimum.Ima svega: sarme, gulaša, pasulja, graška, lazanje, špagete, ćufte u paradajz sosu...U Novom Sadu kod Riblje pijace ima kafana Banjalučanka, gde ima pasulj (sa kobajom), sa hlebom i salatom za nekih 150 dinara. Nisam siguran koliko tačno košta, pošto sam tamo jeo pre nekih 6 meseci.Edit: Nisam video post mveruovica, restoran u podzemnom je baš taj Štraus. Edited July 10, 2014 by gosn.shofershajbna Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2015 Evo zanimljivog teksta koji se tice ove teme(jeftini restorani u BGu i NSu):http://www.24sata.rs/u-ovim-beogradskim-restoranima-mozete-da-klopate-za-male-pare/3172 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2015 Probudili ste pravu temu Evo mojih nekoliko predloga najboljeg odnosa cene i kvaliteta:Beograd, restoran Djerdan http://www.restorandjerdan.rs/sve se narucuje na maximalno cetvrtinu porcije jer su porcije preko kilograma, jedan od najboljih rostilja.Jos jeftinija opcija je Kale http://www.planplus.rs/prezentacija/23943/restoran-kalenajbolja jagnjetina na svetu MB mladenovac: http://www.restoranmb.com/Vranje: restoran Haremluk, tu sam se stvarno odusevio jer imaju puno domacih specijaliteta, ne samo odlican rostilj vec i dosta salata, priloga, pihtije.. http://www.restorani.biz/vranje/haremluk/cene su smesne, za dva coveka koji mogu da pojedu sve sa picima, predjelima, slaatama jedva 2000Inace u Beogradu bih istakao i odlicne (ne tako jeftine) ali ponovo-odlicne hamburgere u Intergalactic dinner, ko voli nesto tako. http://www.intergalacticdiner.com/Burger jeste 800dinara ali ako je u njemu 600 grama odlicne junetine, onda sam OK s tim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2015 Malo si pobrkao nesto, u burgeru nema 600 grama mesa, mozda ceo burger toliko tezi? Bio sam tamo u hotelu Jugoslavija, lepo i interesantno mesto. Kad smo kod burgera vec, mnogo dobri burgeri su u burgerhouse-u jedna ulica levo iz Kneza. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2015 Meni je Burger House za klasu bolji od Intergalactica.Mislim da je 500 dinara kombinacija burger+pomfrit+Coca Cola u limenci. Pomfrit prave svoj i sjajan je.Sve preporuke i za Kaleta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2015 Jeste, toliko je obrok. Inace da ne ispadnem da reklmiramburger house ali znam decka koji je jedan od vlasnika, bas se iscimao da sve bude kako treba. U Intergalaktiku su mi lepinje nekako prevelike i kao suve. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2015 (edited) Pa nisu najbolji burgeri koje sam jeo (najbolji se pravi kod kuce ) ali definitivno je kvalitetno meso.nisam probao u burger house, na kojoj adresi?Meni su rekli da je 600 grama mesa u velikom burgeru, nisam siguran koje je tacno ali sastoji se od lepinje sa tri velike pljeskavice junetine izmedju, nemoguce je zagristi... e sad mislim da nije neki problem da sirova velika pkjeskavica ima 200grama mesa.. pogotovo sto je debela vise od dva prsta Edited January 28, 2015 by Hobit Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2015 Ima li neko preporuku gde se dobro, a jeftino, jede u Banjaluci? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites