Posted January 29, 2015 Guglala sam, listala, tražila po netu al sve mi izgleda kao da tražim iglu u senu.svidja mi se biti skvoter, volela bih da promenim ovaj monoton tempo zivota i unesem malo avanture, kontam da bih pobegla bar malo od depresije.sta mislite vi o njima?da li poznajete nekog?i da li mogu da se pridruzim takvoj grupi?pišite, pomazite, vičite, urlajte Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2015 (edited) Skvotiranje kao vid aktivizma se javlja u Srbiji početkom 2000-tih i u Beogradu nastaje nekoliko javnih skvotova koji su služili kao društveni centri. Jedan za drugim su se pojavljivali: Rebel House u Dobračinoj, AKC Akcija ispod Brankovog mosta i Kudruc u Kralja Milutina. Sa Wikipedije...nadam se da ce ti pomoci.A ako hoces u neku drugu avanturu,ja trazim "ekipu" javi se u inbox...Pozdrav i srecno! Edited January 29, 2015 by Nenad87 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2015 Ja sam uvek za avanturu, pisi o čemu se radi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2015 Uh , imala sam veliki materijal o skvoterima , ali to j enegde odleprsalo...ima na netu - slovenija, zagreb, pa po evropi holandija, danska, austrija, berlin.......cackaj ,i uzivaj u avanturi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites