Followers 0

Balkan i Mala Azija - Autostop, kampovanje i volontiranje. Vrlo malo $ potrebno

3 posts in this topic

Putovanje bi počelo negdje u Junu i trajalo u najdužem slučaju do početka Septembra. Idemo stopanjem, a ponjeću šator i kamp opremu, a otvorene su mogućnosti za povremena volontiranja u Helpx-u.
Znači Bosna-Srbija, Bugarksa, Grčka, Turska, i možda čak i do Jermenije ali za sada do Male Azije sigurno.
Ako ima više zainteresovanih za avanturu možemo se podijeliti u par grupa po dvoje i zajedno kampovati. Ja ću nositi gitaru tako da keš može da se zaradjuje usput tako da ko nema keša samo neka nabavi neki bubnjić i radimo i putujemo.

Putovao sam ranije po srednjoj i zapadnoj Evropi a za Tursku sam čuo od ljudi da je super za stopanje a i da su ljubazni. Nažalost i oni su nas prestigli i po ekonomskom razvoju odavno.
Volio bih posjetiti Jermeniju koja je vrlo kulturno bogata ali je vrlo daleko pa tako neka to bude opcija

Edited by doktorzaludilo

Ah Jermenija. Predivnih li žena. Jedna jermenka opisuje moje poimanje ljubavi kao pojave koju vole na Olimpu. 

Zvala se Era Dashtoyan. Neverovatno zavodljiva nimfa. Ako odeš do Jermenije i naletiš na Eru, reci joj da joj opraštam što me je opelješila i da je njena sila još uvek jaka.

Pozdravljam tvoju avanturu.