Posted August 23, 2007 Cestitam, Marinice! Nadam se da ces brzo naci neki posao sa puuuuno odmora, kako bi mogla da dobijes vize i da putujes sto vise sa velikom platom koju ce ti davati! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2007 congratulations!!! sta reci vise... ti si slobodan coek! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2007 Честитамоооооооо! Сада си права -ђа па ћемо те таквом и звати. Нек ти даљи живот буде мед и млеко... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2007 hvala svima ali ja... necccuuuuuuuuuuuuuuu a sta sad da radim kad sam diplomirala? Nadam se da ces brzo naci neki posao sa puuuuno odmora, kako bi mogla da dobijes vize i da putujes sto vise sa velikom platom koju ce ti davati! a gde ima takav posao? sem... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2007 kako sta? pa sad konachno nemash izgovor da ne uradish sve ono shto si htela... i josh jednom, sve cestitke i neka je sa srecom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2007 cestitammm .gif' alt='::'> ma vazno je da si uzela papir u ruke Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2007 Hej nas par je bilo na odbrani i bilo je lepo i veselo u 'Marina' stilu....Pa ako vam treba bilo sta oko zivotnih osiguranja....Marina je tu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2007 Evo i ja da ti chestitam da budem iskren i ja planiram u narednih nekoliko godina da diplomiram majke mi hvala svima ali ja... necccuuuuuuuuuuuuuuu a sta sad da radim kad sam diplomirala? kako shta da odesh u vojsku, pa da se udash bogato, i nadjesh posao sa mnogo bolaovanja, odmora i drzavnih praznika Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2007 CHE stitam! ziva bila i dobro se udala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2007 a gde co'ek putuje kad diplomira? preporuke... za neki brzi runaway Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2007 wow.. chestitam marina.. a posao ce sam od sebe.. polako.. odmaraj sad malo.. zasluzhila si .gif' alt='::'> Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 25, 2007 :angel13:, sad si velika porasla...eh, godine i imas i zato ja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 26, 2007 a gde co'ek putuje kad diplomira? u prvu kafanu .gif' alt='::'> Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2007 Bravo,bravoo,bravoooo. Mislim sta reci,nego srecno u daljem zivotu i iskoristi taj papiric pametno,ako je to moguce u ovoj drzavi. A za putovanja ne brini,ima puno mesta na koja se moze otici,samo je pitanje hoces li dobiti odmor,platu,vizu.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2007 Bravo! Sad još da se lepo zaposliš, nađeš sebi muža, pa brak, dečica... Šalu na stranu, svaka čast! .gif' alt='::'> Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites