Posted July 4, 2015 Da li je neko zainteresovan da se organizujemo pa da u septembru/oktobru odemo u Italiju ili Francusku na branje maslina i grozdja? Cuo sam da je uvek potrebno ljudi, a da su kinta i utisci super.. Deluje mi kao ok ideja, imajuci u vidu da necu imati obaveza u to vreme.. Ako neko mozda ima iskustva, pisite.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2015 Da li je neko zainteresovan da se organizujemo pa da u septembru/oktobru odemo u Italiju ili Francusku na branje maslina i grozdja? Cuo sam da je uvek potrebno ljudi, a da su kinta i utisci super.. Deluje mi kao ok ideja, imajuci u vidu da necu imati obaveza u to vreme.. Ako neko mozda ima iskustva, pisite.. Pozdrav ja sam prosle godine radio u Finskoj na "slepo". Nije ti losa ideja i ja sam razmisljao o tome, tesko je doci do poslova u EU sa srpskim pasosima ali sto se tice takvih sezonsih poslova nadam se da inspekcija nije prestorga prvenstveno sto njihovo stanovnistvo ti poslovi nezanimaju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2015 Da li je neko zainteresovan da se organizujemo pa da u septembru/oktobru odemo u Italiju ili Francusku na branje maslina i grozdja? Cuo sam da je uvek potrebno ljudi, a da su kinta i utisci super.. Deluje mi kao ok ideja, imajuci u vidu da necu imati obaveza u to vreme.. Ako neko mozda ima iskustva, pisite.. Zdravo, Ja i drug smo zainteresovani za ovo . Da li znas tacno neku stranicu ili kontakt osobu preko koga bi se to islo branje maslina i grozdja.Za dalji kontakt slobodno me potrazite na fejs : https://www.facebook.com/domuz.andreasili na e-mail : andreasdomuz@yahoo.comBila bi odlicna ideja kad bi otisli na branje u Francusku ili italiju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2015 I meni se dopada ideja, samo potrebno mi je jos informacija ako znas? Put, smestaj, hrana, koliko para moze da se zaradi itd Pozdrav. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2015 I mene interesuje sve iz poslednjeg posta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 17, 2015 Ima li kakvih novosti, jel ko sta saznao kakve informacije ?, ja trazim isto po netu ima li stagod Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 17, 2015 Evo i ja hocu,ima da berem ko crnci pamuk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 19, 2015 Zainteresovana sam i ja. Ima li jos nekih informacija? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 19, 2015 Da li je neko isao brati šljive ili bilo koje voće u inostranstvu, kakva ste imali iskustva,smještaj, zarada, koliko se radilo dnevno.? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 20, 2015 U oblasti Bozole u Francuskoj svake godine se obavlja rucna berba grozdja koja traje nekih 10,15 dana. Berba je pretvorena u manifestaciju tako da dolaze ljudi iz celog sveta. Sredinom avgusta na sajtu europa.eu ima ponuda za taj posao,konkurise se na francuskom jeziku. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 12, 2015 Ima li nekih novosti? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2015 Refresh!?Jos jedan zainteresovan, pa poslije toga mozemo produziti negdje dalje, gdje na put ponese!Rad, rad i samo rad!Ako nesto ima, slobodno javite, za vise informacija u PM, saljem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2015 Da li jos uvek ima zainteresovanih? Ako nije kasno za trazenje posla, ja bih isao.Javite se pa da pravimo planove Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 2, 2015 EVO I MENE ZAISTA SAM ZAINTERESOVANA ZA BRANJE SPREMNA SAM MOLIM VAS JAVITE MI SE MORAM OTICI OVAJ PUT Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 4, 2015 Također...kako da dođem do prijave? Pomognite! Najbolji poslovi ikad... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2015 Ko je zainteresovan neka mi se javi na pm, da se organizujemo. Imam prijatelja u francuskoj koji ce kontaktirati farmu i pomoci nam oko sporazumevanja, treba samo da nadjemo posao i uputimo ga sta da radi.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 7, 2015 Zainteresovan i ja. Javljajte ako bude nešto od ovoga. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 9, 2015 Ima li nekih novosti? Ima li neko neki predlog? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2016 Ako ovo jos vazi ja sam zainteresovana...bilo sta branje grozdja,masline samo da odem odavde.bas mi je potrebno,javite mi... Ja sam zainteresovana za takve poslove,ako neko planira da ide tu sam.nigde ne mogu da nadjem kakvi su uslovi,koje je radno vreme,smestaj... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2016 To je bilo prošle godine i to je bila samo priča bez rezultata Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2016 Evo vam ovaj link možda pomogne nekome. U pitanju je Francuska konkretno. http://www.deojob.com/emplois-cueillette+fruits.html Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites