Followers 0

Spanija-Portugal-Maroko krajem oktobra,sjajno putovanje!

15 posts in this topic

Pozdrav svim ljubiteljima putovanja!
Nasla sam odlican i jako povoljan aranzman, ide se od 23. oktobra do 07. novembra, ukupno 14 dana, Spanija-Portugal-Maroko, sedam gradova, bas puno za videti i sjajno organizovano. Jedina mana je smestaj u hostelima, ali vredi se malo pomuciti za ovakav put :) Moze se ici i samostalno, ali ja ipak vise volim u drustvu, pa pozivam ljude koji bi eventualno isli da se jave sto pre, na danasnji dan ima jos osam mesta. Poslacu vam detaljan plan puta u pp posto ne smem ovde da ga stavim. Molila bih da se jave samo ozbiljni ljudi koji bi zaista isli na ovakav put, da ne trosimo vreme bez veze, kratak je rok za prijavu a ovakav put je steta propustiti, bice vam sve jasno kada vidite plan puta! :)

Hvala Alexandra,super je program ali ima 2x po 2 noćne vožnje pa mi je to malo problematično.Razmisliću pa ćemo biti u kontaktu flowers::

Cao, mene interesuje takva tura, vec neko vreme gledam kako da iskombinujem Maroko Portugal i jos po nesto usput..

Nisu mi problem ni nocne voznje ni hosteli. Posalji mi detalje, hvala.

Cao, jeste, preko njih je, mislila sam da ne smemo da stavljamo agencije u postove, pa saljem svima u pp plan puta.

Ovo baš, i nije u duhu samostalnih putovanja.

Edited by pedjalon

Ovo baš, i nje u duhu samostalnih putovanja.

Nisam sigurna da razumem sta si hteo da kazes? :)

Sve 0k

Opušteno...

Ja jesam opustena...:) Samo sam probala da saznam sta ti nije bilo 'u duhu samostalnih putovanja'...ali nisam uspela...:) Sve najbolje. :)

Evo, da pomognem... putovanje preko agencije nije u duhu samostalnih putovanja, jer taj duh podrazumeva (između ostalog) da putnik sam organizuje svoje putovanje. To važi i za podforum "prijatelj za put".

Ipak, dozvoljavamo da ljudi traže saputnike i za takva putovanja, sve dok direktno ne reklamiraju određene agencije.