Followers 0

Putopisna priča - Od BiH do Portugala autostopom

4 posts in this topic

Pozdrav prijatelji,

U martu i aprilu prošle godine sam se zaputio na put od Bosne i Hercegovine do Portugala autostopom. Sudbina je htjela da prvo posjetim Latviju (veliki off route) i vidim polarnu svjetlost, da bih nakon toga 4 sedmice proveo spavajući u šatoru po Italiji, radeći na imanju u Španiji i uživajući u portugalskoj gostoljubivosti. Putopisni esej kojim sam pokušao dočarati svoje putovanje se trenutno nalazi u finalu takmičenja organiziranog od strane EU info centra u BiH. Nagrade su fantastične, ali mi je konkurencija i više nego nepoštena. Sve vrijeme sam bio na prvom mjestu, da bi pojedini ljudi sa jako lošim esejima (tipa išla sam na ekskurziju u Veronu) iznenada dobili i po 200 glasova u 3-4 dana. Nije mi jasno kako web masteri te web stranice ne primijete da su lažni emailovi i glasovi u pitanju, ali mi se ipak treba izboriti s tim.

S toga, zamolio bih vas da bacite pogled na moj esej. Ukoliko vam se svidi moje putovanje u 7 zemalja i 12500 kilometara, dajte mi glas i potvrdite isti na svom emailu. Imajte na umu da je bilo ograničenje slova u pravilima igre, tako da je esej zguran i ima manjak detalja. No bilo kako bilo, mislim da je priča vrijedna čitanja. 

Esej se nalazi na linku

http://euinfo.ba/eseji/armen-tatarevic/

Možete me naći i na Facebooku pod istim imenom ukoliko vam treba neki savjet.

Hvala :)

Edited by medogrmalj

Glasanje za kandidate je završeno. Hvala na učestvovanju

Valjda si pobedio:-)

On 3/5/2016 at 9:45 PM, medogrmalj said:

Jesam :biggrin: Hvala ti na odvojenom vremenu i čitanju moje priče :smile:

Ej, glasah i ja pa se setih sad, listajući forum. :smile: Šta se desilo sa putopisom? Jesi li se raspisao i dopisao. Bilo bi lepo čitati.