Posted January 6, 2016 (edited) Pozdrav prijatelji, U martu i aprilu prošle godine sam se zaputio na put od Bosne i Hercegovine do Portugala autostopom. Sudbina je htjela da prvo posjetim Latviju (veliki off route) i vidim polarnu svjetlost, da bih nakon toga 4 sedmice proveo spavajući u šatoru po Italiji, radeći na imanju u Španiji i uživajući u portugalskoj gostoljubivosti. Putopisni esej kojim sam pokušao dočarati svoje putovanje se trenutno nalazi u finalu takmičenja organiziranog od strane EU info centra u BiH. Nagrade su fantastične, ali mi je konkurencija i više nego nepoštena. Sve vrijeme sam bio na prvom mjestu, da bi pojedini ljudi sa jako lošim esejima (tipa išla sam na ekskurziju u Veronu) iznenada dobili i po 200 glasova u 3-4 dana. Nije mi jasno kako web masteri te web stranice ne primijete da su lažni emailovi i glasovi u pitanju, ali mi se ipak treba izboriti s tim. S toga, zamolio bih vas da bacite pogled na moj esej. Ukoliko vam se svidi moje putovanje u 7 zemalja i 12500 kilometara, dajte mi glas i potvrdite isti na svom emailu. Imajte na umu da je bilo ograničenje slova u pravilima igre, tako da je esej zguran i ima manjak detalja. No bilo kako bilo, mislim da je priča vrijedna čitanja. Esej se nalazi na linku http://euinfo.ba/eseji/armen-tatarevic/ Možete me naći i na Facebooku pod istim imenom ukoliko vam treba neki savjet. Hvala Edited January 6, 2016 by medogrmalj Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2016 Quote Glasanje za kandidate je završeno. Hvala na učestvovanju Valjda si pobedio Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2016 Jesam Hvala ti na odvojenom vremenu i čitanju moje priče Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2016 On 3/5/2016 at 9:45 PM, medogrmalj said: Jesam Hvala ti na odvojenom vremenu i čitanju moje priče Ej, glasah i ja pa se setih sad, listajući forum. Šta se desilo sa putopisom? Jesi li se raspisao i dopisao. Bilo bi lepo čitati. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites