Posted April 18, 2016 Pozz.. Gde ste se najcesce susretali sa velikim guzvama, kad dugo morate da cekate u redovima, ispred saltera i slicno.. da li su to banke, poste ili nesto sasvim trece, negde gde cekanje moze potrajati po pola sata pa i vise dok ne dodjes na red. Interesuje me za gradove sa vecim brojem stanovnika, recimo Barcelona.. U ovom mom slucaju mi vece guzve idu u prilog, malo cudno al' tako je kako je.. Pa eto pucajte .. Thx Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2016 Ha,kakva tema On 4/18/2016 at 8:29 PM, Cool-A said: U ovom mom slucaju mi vece guzve idu u prilog, malo cudno al' tako je kako je.. Pa,ako si dzeparos,ne bi me ni cudilo sto ti odgovara guzva Ali,ajde da odgovorim na temu. Sto se tice inostranstva,mislim da sam najduze cekao u redu za neku voznju u Evro-Diznilendu (kod Pariza).Znaci,tamo sam proveo 3 dana cekajuci,dok nisam stigao i ja na red da se vozim (za ostlae voznje se nije toliko dugo cekalo,ali za tu jednu najatraktivniju,je bogami bio red poduzi;cak su stojala usput obavestenja na raznim jezicima da se spreme ljudi za poprilicno cekanje za tu voznju) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2016 Da, zabavni parkovi, neki muzeji... Ali pre svega: premijere Star Wars-a, puštanje novog iPhone-a u prodaju i slične stvari tog tipa, meni je to bilo neverovatno (a uzgred, tih što čekaju po takvim redovima bi mi bilo i najmanje žao, ako se stvarno ispostavi da si džeparoš....) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2016 U Barseloni se sve ceka satima...cak postoje servisi (sajtovi) na kojima ti za nadoknadu zakazu termin ranije od slobodnog na sajtu, idu sa tobom, provere ti dokumenta itd. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2016 Hhhhhh.. sta je "dzeparos" ? Ma nisam dzeparos, nesto drugo je u pitanju, nebitno.. Znaci, uglavnom svkodnevno mozes naici na guzve gdje ljudi cekaju u redovima.. ? Oke.. Thx Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites