Followers 0

Dobar TEFL, TESOL kurs

4 posts in this topic

Pozdrav,

uskoro planiram put u Kinu kako bih zaradio nesto novca i zbog same avanture,pa me zanima ako ima neko nekih ideja oko akreditovanog TEFL il TESOl online kursa koi bi mi olaksao put do zaposljenja,unapred hvala.

Slobodan Pesic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav, 

imas agenciju American adventure koja je ove godine uvela novi program vezan za Kinu. Naime u pitanju je posrednistvo izmedju tebe i Tesol College-a iz Toronta. Imaju otvorena mesta za kurs u toku Septembra. Koliko sam ja gledao i raspitivao se TESOL je akreditovan i posebno se odnosi na predavanje engleskog jezika u inostranstvu. Isto kao i TOEFL mala je razlika.

Da skratim malo, kurs se sastoji i 5 dana uzivo nastave od po 9 sati dnevno koja se odrzava u Novom Sadu, posle toga dobijes neki materijal pitanja i snimke koje moras da predjes pre samog ispita, koji su kao priprema. Ispit se radi online i imas fore 3 meseca od zavrsetka kursa da ga polozis. Mozes da prijavljujes vise puta, ako ne prodjes iz prve.

Sad nisam najbolje razumeo da li ti vec imas sertifikat ili tek treba da dobijes. U svakom slucaju prica je super samo mislim da je bolje da se u to upustis preko agencije ili preko neke osobe od poverenja. jer nije bas tako lako srediti papire, Z radnu vizu i slicno. Ima dosta slucajeva da obecavaju kada dodjes tamo svu dokumentaciju i na kraju nista.

Konkretno sto se tice ove agencije super stvar je sto je samo posrednik. Onoga trenutka kada odes sva komunikacija se prebacuje direktno na Tesol college. :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inace imate ovde vec otvorenu temu: 

 

Prikladnije pisati tamo nego ovde. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0