Posted January 11, 2018 Pozdrav, išla bih negde polovinom februara - u Austriju, Poljsku, Češku... Ima li zainteresovanih? Destinacija mi nije toliko bitna, bitno mi je da bazam... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 18, 2018 Jesi mozda za neku dalju destinaciju? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 4, 2018 Da li si pronasla nekog za putovanje? Ja bih isla u Poljsku. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2018 Vise sam za neke toplije krajeve Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2018 Ja sam za Lisabon ako primate musko drustvo? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2018 14 hours ago, Dragana N said: Vise sam za neke toplije krajeve Ako nadjes nesto za toplije krajeve javi. Isao bi i ja za sretenje On 11.1.2018. at 6:54 PM, Mi.Lena said: Pozdrav, išla bih negde polovinom februara - u Austriju, Poljsku, Češku... Ima li zainteresovanih? Destinacija mi nije toliko bitna, bitno mi je da bazam... Aki ima neki last minut javi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 9, 2018 I meni i meni :):) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2018 Ja bi volela u martu apriu za Lisabon..ako ima neko iste zelje mozemo da planiramo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites