Posted January 21, 2018 Trazim saputnicu za letovanje u Grckoj pocetkom Juna. Lokacija nije bas bitna - ima puno dobrih i pristupacnih ponuda u tom periodu (jer je van sezone), ali ja sam razmisljala o Grckoj (Parga, Lefkada, Zakintos) ili Turska (Kusadasi). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23, 2018 Ioana, ja sam zainteresovana za Grcku u junu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2018 I ja sam zainteresovana za Grcku Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 3, 2018 Dečko i ja idemo u Pargu 26.05 i jedva čekamo!! Bicemo smesteni iznad Valtos plaze, pa ce nam tu biti baza. Ako nas zapazite, slobodno se javite! On je bradonja, a ja crvenokosa/mozda budem opet ljubicasta u tom periodu 😃 imamo 33 i 28 godina! Pozdrav 😊 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 3, 2018 Napisite na celo 33 i 28, da vas ne pomesaju sa nekim drugim bradonjom i crvenokosom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2018 On 3.2.2018. at 6:28 PM, Dragance said: Napisite na celo 33 i 28, da vas ne pomesaju sa nekim drugim bradonjom i crvenokosom 😆😆😆 On 23.1.2018. at 11:20 AM, Biljana b said: Ioana, ja sam zainteresovana za Grcku u junu. Lepo je sto ste zainteresovani a ima li neka ponuda ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2018 😂😂😂 hahaha ... Tako mi i treba kad pisem po forumima! 😃 Trolova nikad dosta! Sportski pozdrav! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 9, 2018 To je danasnjica svi hoce ali da neko drugi odradi sve a posle ceka da ga kritikuju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites