Posted August 19, 2019 Postovanje svima! Imam veliki problem sa zabranom koju smo supruga i ja dobili u Svedskoj, a razlog je gubitak pasosa. U nasoj ambasadi smo dobili putne isprave da izadjemo iz Svedske i na aerodromu su nam trazili materijalni dokaz kada smo usli u Svedsku. Putovali smo autobusom i nemamo karte, jer su i one nestale. Pasose nismo ni imali, tako da nemamo nikakvu zabranu u njima. Sta raditi? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2019 18 hours ago, Goran sd said: Imam veliki problem sa zabranom koju smo supruga i ja dobili u Svedskoj, 18 hours ago, Goran sd said: Pasose nismo ni imali, tako da nemamo nikakvu zabranu u njima. Imate ili nemate zabranu? Kada prođe zabrana, ako je imate, možete ponovo u Švedsku. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 7, 2020 jel se sama zabrana skine kad istekne jer imam zabranu za njemacku do 20februara ove godine jel ona sama automacki se ukloni Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 20, 2020 Sta znaci EG kad ti napisu hemiskom olovkom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2020 Pozdrav imam pitanje, istekla mi je zabrana pre nedelju dana od 4 godine koju sam dobio u Slovackoj, gde mogu da odem da mi lupe pecat da ne bih imao problema na granici? Zvao sam Slovacku ambasadu oni to ne rade Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2020 Kakav pečat? Ako ti je istekla zabrana, nemaš je više, zar ne? Putuješ slobodno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2020 Mađari su mi dali zabranu dve godine,a nedavno sam se venčao sa Madzaricom kako da skinem zabranu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 8, 2020 H znaci zabranu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21 Postovanje Imam pitanje ako je neko prosao isto ili slicno kao ja...Bila sam na Azilu u Nemackoj i deportovana sam i dobila zabranu od 30 meseci.E sad me zanima kakva je procedura kada zabrana istekne i kada stignete u Nemackoj?Da li je neko usao u Nemackoj posle isteka zabranebez problema?Meni zabrana treba da istekne za dva meseca. Srdacan pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites