stefantenis

Members
 • Content Count

  317
 • Joined

 • Last visited

About stefantenis

 • Rank
  putnik dugoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. stefantenis

  Viza za SAD

  Hvala!
 2. stefantenis

  Viza za SAD

  Idem sledece godine na konferenciju, na par dana u martu. Jel' treba da konkurisem za B1 vizu? Da li se ona najcesce izdaje na duzi period (tipa deset godina) ili ce mi je izdati samo za taj period kada mi traje konferencija? Takodje, pozivno pismo za konferenciju mi je poslato mail-om, jel' je to OK?
 3. stefantenis

  Britanske vize

  Ja u UK Ostavi mi please adresu u inbox
 4. stefantenis

  Britanske vize

  Dragence, ako tako bude, saljem ti odabrene cajeve iz UK
 5. stefantenis

  Britanske vize

  Danas sam dobio mail od DHL-a da mi je poslata posta od UK Imigracije. Doduse na sajtu pise da odluka nikakva nije doneta jos. Ovo mi je nekakako u kontradikciji. Prva mogucnost je da mi vracaju pasos (bilo sa vizom, bilo bez nje), a druga je da mi DHL-om (koji sam trazio) salju pismo u kojem ce npr pisati ds treba jos nesto da dostavim? Koja je od ove dve mogucnosti verovatnija?
 6. stefantenis

  Britanske vize

  Hvala Dragance i jms_uk. Ove nedelje prolazi treca nedelja i jos cekam ``desicion`` od koje ni traga ni glasa :/. A vec treba da putujem u nedelju. Poslao sam mail gde su mi rekli ``It has no been assessed yet by an officer``. Da li ovakav tok stvari znaci da ima komplikacija ili sta vec?
 7. stefantenis

  Britanske vize

  Aplicirao sam za britansku vizu u Dizeldorfu. Pise da nakon 10 dana, 99posto aplikacija se razmotri. Da li se ovo odnosi na broj radnih dana? Meni je vec proslo 10 dana i sada me hvata panika. Zaposlen sam, radim u Holandiji. Ostavio sam potvrdu kompanije, hotel na bookingu, kartu sam zaboravio. Putujem za 6 dana. Ima li neko da mi da neku preporuku sta da radim ili makar da mi kaze da ce sve biti OK ??
 8. stefantenis

  Britanske vize

  Jel' ima neko odgovor i na ovo pitanje?
 9. stefantenis

  Britanske vize

  Putujem za UK kao turista. Imam dve mogucnosti: 1) da razervisem hotel preko bookinga i da to dostavim prilikom aplikacije 2) da pitam druga za pozivno pismo. Jel' nesto bolje od ova dva za lakse dobijanje vize ili je svejedno?
 10. stefantenis

  Viza za SAD

  A za turisticku vizu, ko ostaje u hotelu, sta je potrebno priloziti kao razlog putovanja; hotelski vaucer? Da li su u tom slucaju manje sanse za dobijanje vize??
 11. stefantenis

  Viza za SAD

  Hvala ti,pozvacu ih danas! ima li mail konzularnog odeljenja u Beogradu?
 12. stefantenis

  Viza za SAD

  Danas sam bio u ambasadi sa pozivnim pismom iz USA od instucije koja me salje. Rekose mi da mi treba da apliciram za J vizu, umesto za B, za koju sam ja Aplicirao sam to u Amsterdamu, jer sada zbog studija zivim u Holandiji. Sada sam planirao da dodjem u Beograd na odmor, ali ovo mi je stvorilo problem. Da li bi bilo ok da dodjem u BG na odmor i tu apliciram, nece da mi prave problem jer sam poceo na drugom mestu?
 13. stefantenis

  Rim - Hotelski smestaj

  Meni bi trebao smestaj za 3 osobe, za 3 dana u avgustu? Po mogucstvu nesto sa kuhinjicom i da nema zajednickih kupatila i prostorija ima li neko preporuku?
 14. stefantenis

  Viza za SAD

  U pravu si za to :/ tako da je pitanje sta je vise peripetija. A ova pozivna pisma da li bi ok bilo da mi se posalju mail-om i onda ja da ih odstampam?
 15. stefantenis

  Viza za SAD

  Hvala Vam najlepse. Mozda bi jednostavnije bilo da apliciram za turisticku vizu, obzirom da sam zaposlen??? Ovo deluje kao peripetija......