marijanda

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About marijanda

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

502 profile views
 1. Na aerodromu jesu. Ja sam prelazak granice prespavala, tako da ne znam da li je skeniran pasoš, pečata nijednog nema.
 2. Hvala vam svima na odgovorima. Veoma je lako dokazivo da sam ja u SRB sve vreme od 24.4. problem je u tome što nemaš kome da dokažeš, jerbo niko nije nadležan. I ja verujem nekako da ipak neću imati problema, verujem da se to sa pasošima često dešava, a opet ne postoji mehanizam za rešavanje takvih problema, što znači da nema problema oko toga u suprotnom, neko bi morao da se pozabavi time.
 3. E pa o tome se radi, izgleda da pasoš nije ni skeniran. Drugarica sa kojom sam putovala tada je nakon toga ponovo putovala i posto je ona tada bila na 89-om danu, pravili su joj omanji problem, postavljali pitanja itd. Pitala sam u graničnoj, MUP-u itd, ali niko nema pojma, pošto naša policija nema uvid u EU evidenciju, i oni ne mogu da provere... :/
 4. Ćao svima, Postoji verovatnoća da ću imati problem sa neevidentiranim izlaskom iz EU, pa bi mi značilo da čujem da li je neko imao slična iskustva i kako reagovati. Naime, 17.4. sam letela za Las Palmas iz Budimpešte, 24.4. sletela i istog dana se vratila kombi prevozom za Bg. Pečata da sam ušla u 24.4. (ni sa našeg prelaza ni sa mađarskog) u pasošu nema, a verovatno mi ni pasoš nije skeniran. Po toj evidenciji, ja sam još uvek u EU, a nisam Zvala graničnu policiju, mađarsku ambasadu, Ministarstvo spoljnih poslova, niko ništa ne zna. Da li to znači da ću imati problema sledeći put kada budem ulazila u EU ili će zdrav razum ipak igrati bitnu ulogu, s obzirom na to da ulazim iz SRB? Ako neko ima iskustva sa ovim, bila bih zahvalna da čujem.
 5. Ćao svima, Letovanje u Grčkoj, prva polovina avgusta, poprilično skroman budžet. Pronašla sam varijantu za ostrvo Evia, budući da je tamo letovanje vazda povoljno. Inače imam 27 godina, totalno outdoor lik, sve može, žurka, vožnja bajsa, izleti, lenčarenje... Pretražila sam forum, ali nedovoljno temeljno, izvinjavam se ako je neko već pisao Letujmo!!