nextex

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About nextex

 • Rank
  novajlija
 1. Pozdrav svima. Putujem interrailom od Barselone do Italije. Jedini prevoz do italije je TGV voz gdje piše da je rezervacija skoro 70e što je preskupo za moj džep. Da li je obavezna rezervacija u TGV? Da li se moze prošvercovati u TGV, tj kakve su šanse da me uhvate bez rezervacije, a pritom imam interrail kartu? Da li postoje kazne i kakve su ako me uhvate? Hvala puno na odgovoru!
 2. Da li je pametno kod njih zameniti evre u forinte (zbog prevare) i koje su im najpouzdanije menjacnice? Da li ima na Keleti ili Arena Plaza neka pouzdana menjacnica? Izvinjavam se jos jednom...
 3. Hvala na odgovoru. Pa imam poprilicno vremena, ali sa prtljagom idem pa mi je malo problem da teturam. Hvala u svakom slucaju.
 4. Poydrav svima! Unapred se izvinjavam na pitanju, jer je verovatno dosta toga pitano i odgovarano u vezi gradskog prevoza u Budimpesti. Trebao bi sa Keleti zeleznicke da dodjem do Nygati, a posto niti jedan metro ne ide direktno vec moram presedati na stanici Deak Ferenc ter (M1, M2,M3). Tako da ako uzmem kartu na za Metro na Keleti M2 u trajanju od 60 min (cini mi se) da li mogu istu tu kartu iskoristiti da presednem u M3 ili moram novu uzimati? Hvala unapred na odgovoru.