Mladjo85

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Mladjo85

  • Rank
    novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Mladjo85

    Viza za SAD

    Jedan dan ako ti odobre vizu .
  2. Mladjo85

    Viza za SAD

    @mveruovic Ako sam u aplikaciji naveo da idem u San Francisco a pre toga sletim u Čikago na par dana šta misliš da li ću imati neki problem?Neki savet šta kako ? Hvala.
  3. Mladjo85

    Viza za SAD

    Idem naravno.Hvala na info
  4. Mladjo85

    Viza za SAD

    Ljudi,imam adresu daljih prijatelja u NJeresy a nemam pozivno pismo od njih dali mi je bolje da stavim neki hotel sa Trivaga ili ipak tu adresu da navedem
  5. Mladjo85

    Viza za SAD

    Hvala puno na informacijama
  6. Mladjo85

    Viza za SAD

    Par pitanja : Ja kao podnosilac plaćam 160$ za vizu želim da i ženu i dete prijavim sa sobom dali i za njih plaćam po 160$ ? Da li i na njihove pasoše stavljaju vizu ili samo na moj Ako moze neko oko ovoga malo objašnjenje Hvala
  7. Mladjo85

    Viza za SAD

    Ok je to nego kad budem tražio zanima me dali ima neki poseban formular sa sajta koji mi oni popune u firmi ili je to nebitno nego je vazno da je ovjeren na običnom papiru sa svim mojim podacima
  8. Mladjo85

    Viza za SAD

    Dragance ili bilo ko drugi ko već zna interesuje me u vezi potvrde za zaposlenje jeli ima posebna ili samo tražiš od poslodavca da ti izda potvrdu koliko radiš i koliko imaš odmora . Hvala
  9. Mladjo85

    Viza za SAD

    Dragance hvala puno,naravno da bi se vratio nije mi cilj da ostanem tamo.
  10. Mladjo85

    Viza za SAD

    Jeli bolje prijaviti se sa porodicom ili solo mislim kakve su šanse za dobijanje sam ili ipak sa porodicom . Hvala
  11. Mladjo85

    Viza za SAD

    Snezana011 hvala na informaciji Znaš li proceduru oko prijavljivanja sa porodicom mislim na dete i ženu kako njih da prijavim sa sobom za vizu Hvala
  12. Mladjo85

    Viza za SAD

    Pozdrav svima , Turisticka viza koja se dobije na 10god . značili to da u narednih 10 god . možeš putovati u Ameriku naravno sa ograničenim vremenom koje vam na aerodromu odredi službenik . Hvala ..,