mihaildj

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

About mihaildj

 • Rank
  putnik kratkoprugaš

Recent Profile Visitors

969 profile views
 1. mihaildj

  Putovanje po Bosni

  A da li se možda može u ovom trenutku ikako stići do Dubrovnika iz Trebinja? Mislim na problematiku prelaska granice,SRB pasoš.. I da li uopšte postoje neke linije?
 2. mihaildj

  Putovanje po Bosni

  Da li neko zna kako da iz Trebinja stignem do Neuma,tj postoji li neki prevoz (bus,linijski taxi)? Pošto izgleda linija za Dubrovnik nema
 3. mihaildj

  Dobijanje hrvatskog državljanstva

  Da li je neko dobio skoro neku povratnu informaciju o zahtevu? Ja sam predao još u junu prošle godine,nema nikakvog odgovora,samo mi je u međuvremenu stigao zahtev za nadopunu,i ta dokumenta sam predao u novembru
 4. Ima li neko informacije,gde trenutno možemo da se krećemo,tj na kojim GP možemo da izlazimo iz zemlje? Konkretno me najviše interesuju Rumunija,BiH i Turska. RS pasoš
 5. mihaildj

  Krakov za novu godinu

  Da li je neko zainteresovan za doček u Krakovu preko plana tours ? 2 noćenja,hotel u centru grada,125 e
 6. Šta mislite,da li se manje čeka u Podogrici na nemačku vizu?
 7. Jedno pitanje:Moj otac pored srpskog ima i crnogorsko državljanstvo Želi da preda za nemačku radnu vizu (ima obezbeđenog poslodavca) Šta mislite ,da li je pametnije da preda zahtev u ambasadi u podgorici,tj da li se manje čeka?
 8. mihaildj

  Tunis 2018

  Ja sam uplatio anražman u Hotelu El Mouradi Port El Kantoui. Kakav je hotel,da li je neko bio ? Da li u blizini postoji neka pešačka zona,prodavnice,kafići? Koliko vožnje ima od aerodroma do hotela? Inače idem sa agencijom Sunline 17.9. Kakvo je vreme u tom periodu,more?
 9. mihaildj

  Dobijanje hrvatskog državljanstva

  Ja uspešno predao zahtev danas.E sada ostaje samo da čekam i nadam se najboljem
 10. mihaildj

  Dobijanje hrvatskog državljanstva

  Da li možda znate da li je potrebno prilikom predaje zahteva za državljanstvo overena fotokopija pasoša i izvod iz MKR kao dokaz o državljanstvu,ili moram da vadim uverenje o državljanstvu ? Pošto na zahtevu piše ,,uvjerenje o državljanskom statusu:uvjerenje o državljanstvu,ovjerena preslika putovnice odnosno osobne iskaznice,, E sad da li ili jedno ili drugo ili oba?
 11. mihaildj

  Dobijanje hrvatskog državljanstva

  Mislio sam da je možda neko pre ovo radio,pa čisto da mi prenese svoja iskustva... U ambasadi su vrlo škrti po pitanju informacija
 12. mihaildj

  Dobijanje hrvatskog državljanstva

  Upisao sam u Mkr podatak o nacionalnoj pripadnosti.Takođe sam izvadio i potvrdu iz NZS da se izjašnjavam kao hrvat.Jel to dovoljno?
 13. U zakonu o hrvatskom državljanstvu,pročitao sam da se državljanstvo može dobiti ako ste pripadnik hrvatskog naroda i to možete da dokažete,zatim sam zvao ambasadu koja mi je to isto potvrdila.Ono što mene interesuje je da li je neko imao iskustva sa ovim? Ja sam do sada pribavio sledeća dokumenta,koja su mi oni rekli da pribavim : 1.Zapisnik o nacionalnoj pripadnosti-kod nadležnog matičara izjasnio sam se kao hrvat,a potom dobio zapisnik o tome 2.Izvod iz MKR sa podatkom o nacionalnoj pripadnosti 3.Potvrda o nacionalnoj pripadnosti iz Nacionalne službe za zapošljavanje 4.Upis na birački spisak hrvatske nacionalne manjine 5.Zapisnik o nacionalnoj pripadnosti moje majke kao i njen izvod iz mkr sa podatkom o nacionalnoj pripadnosti (upisano je hrvatica) (ona nema i neće hr državljanstvo) ,takođe i njena krštenica iz katoličke crkve Ja krštenicu nemam jer nisam kršten. Recite mi da li je sve ovo dovoljno da bi dobio državljanstvo ili mi treba još nešto ? I da li sva ova dokumenta moram da nosim kod tumača da ih prevodi na hrvatski?
 14. Zato što ne znam jezik,a nemam kad da ga naučim. Nisam uspeo da pronađem odgovor na linku.Ako može neko objašnjenje?
 15. Da li ima neko ko bi mogao da mi odgovori?