Aleksamuaythai

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

About Aleksamuaythai

 • Rank
  putnik-pripravnik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aleksamuaythai

  USA- APC (Automated Passport Control) automati na aerodromima

  Meni je viza u starom pasosu, cuo sam kada nije viza u istom pasosu isto ide X . e sad ako prodjem na automatu jer to to ili isto ides posle kod granicnog policajca?
 2. Aleksamuaythai

  USA- APC (Automated Passport Control) automati na aerodromima

  Dobio informacije kompletno za sve,prijatelj se vratio sa letovanja bas iz Miami a pa mi sve lepo referisao
 3. Aleksamuaythai

  USA- APC (Automated Passport Control) automati na aerodromima

  Ja idem u Miami na letovanje sa porodicom. Da li se dalje popunjava papir u avionu prilikom ulaska u USA ili to na automatu popunjavam?Kao i prvi put idem za USA zanima me jel idem na automat gde daje X ili idem u red na salter sve u svemu koja je procedura?
 4. Aleksamuaythai

  Amerike - svasta

  E sad da li u Meksiko i zemlje ca4 sporazuma moze direkt uci na aerodrum a ne peko SAD a. Primer uvatim let i sletim a da nisam bio u USA ?
 5. Aleksamuaythai

  Amerike - svasta

  Bas gledam ca4 sporazum ne vidim nigde Mexico . . . a kazu da su ulazili ljudi
 6. Aleksamuaythai

  Amerike - svasta

  Jos jedno pitanje citao sam negde ne znam gde tacno da sa USA vizom moze da ides u neke zemlje gde je potrebna viza da li neko zna nesto o tome?
 7. Aleksamuaythai

  Amerike - svasta

  Interesuje me jos jedna stvar znam da je najbolje iznajmiti auto preko Rentalcars aplikacije ili sajta a za gliser jel GetMyBoat? Dolazim na letovanje samo je 13 noci pa zelim sve da organizujem platim pre nego sto stignem a ne zelim da nesto dobro ne uradim 😁
 8. Aleksamuaythai

  Amerike - svasta

  Sun pass je tipa vinjeta koja traje odredjen period ili imas na njoj odredjenu svotu novca?
 9. Aleksamuaythai

  Amerike - svasta

  Hm google zna bolje samo od onih koji nisu bili prema tome pitam one koji su u Miami ju ili su bili oni znaju to na licu mesta... Zanima me plan mi je da idem do Key West i Orlanda kakvo je stanje oko putarina .. cena nacin placanja .. da li ima post paid tag u autu pa platis kad vracas auto ili kao kod nas na licu mesta?
 10. Aleksamuaythai

  Amerike - svasta

  Da li neko zna koliko izadje iznajmljivanje automobila u Miami ju po danu? I da li je potrebna medju narodna mada je nasa medju narodna cirlicna znaci dovoljna je nova vozacka?!
 11. Aleksamuaythai

  Viza za SAD

  Rezervisi hotel gde zelis ici sa besplatnim otkazivanjem preko bookinga kartu ne spominji. Nikako ne spominji da znas nekog u Americi. Ako imas rodjake trebao bi navesti ali da znas to nije dobro jer smatraju da ce ostati. Platu pisi Bruto . Budi opusten
 12. Aleksamuaythai

  Viza za SAD

  Dobili i ja i zena vizu sve proslo ekstra. Moji utisci su da moze svako dobiti vizu normalnog statusa u drustvu. Tacno moze da proceni ko oce da imigrira a ko nece pro su. Razgovor je bi skroz korektan,ni jedan papir mi nije trazio i samo je kucao po kompijurteru i gledao par puta u pasos jedva je nasao mesto gde ce mi zalepiti vizu. Za par dana kupim pasose u DHL . jedva cekam da obidjem USA trajace godinama.
 13. Aleksamuaythai

  Viza za SAD

  Ja ove nedelje idem na razgovor u ambasadu javljam rezultat i iskustvo namera mi da odem turisticki ako daju daju ako ne ima ostalih zemalja : )
 14. Aleksamuaythai

  Viza za SAD

  Da li je potreban prevod nekih dokumenata tipa vencani list ? Za b1/b2 vizu
 15. Aleksamuaythai

  Viza za SAD

  🤗🤗🤗🤗🤗