EMIL

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About EMIL

 • Rank
  novajlija
 1. EMIL

  Putovanje po Bosni

  Nameravam da idem sopstvenim prevozom. Rutu od NS preko Banja Luke do Jajca sam prošao prošle godine. Više me interesuje kao vozača put od Jajca do Sarajeva.
 2. EMIL

  Putovanje po Bosni

  Nameravam da turistički putujem od Novog Sada preko Banja Luke do Jajca a od Jajca da se vratim preko Sarajeva do Novog Sada. Molio bih iskusne putnike ovim putevima za pomoć. Kojim putem da idem, kakvi su putevi i slično. Naročito me interesuje ruta od Jajca preko Sarajeva do Novog Sada.
 3. EMIL

  Plan puta Novi Sad Banja Luka

  Hvala na pomoći. Koristio stari proveren put, dovoljno dobro označen putokazima, kako mi je savetovano. Uspešno otišao i vratio se iz Banja Luke. Bili su neki radovi na putu u Brčkom u povratku ništa strašno snašao sam se.
 4. EMIL

  Plan puta Novi Sad Banja Luka

  Do Šamca mi je jasno kako da stignem. Ali mi dalje nije jasno. Da li koristim autoput E73 i autoput "9. januar" odnosno da li su ti putevi u potpunosti pušteni u saobraćaj.
 5. Nameravam u utorak da putujem kolima za Banja Luku. Pošto prvi put idem molim nekog sa iskustvom da mi predloži kojim putem da idem, na šta da obratim pažnju, koliko kilometara ima i kakvi su putevi. Išao bih od Novog Sada do Bijeljine, taj deo puta znam, ali mi treba pomoć za dalje. Hvala!