Nena1234

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Nena1234

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nena1234

  Duzina trajanja pasosa i vize

  Ma da, to sam i ja shvatila da sve zavisi na koga naletis na salteru.. Pokusacu sve, imam jos 20-tak dana fore do prvog sledeceg putovanja, nesto cu zavrsiti do tad... Hvala u svakom slucaju svima na pomoci i idejama.
 2. Nena1234

  Duzina trajanja pasosa i vize

  U redu, ovo za izgled nisam znala. Mora se probati ovo ostalo posto dobiti bilo kakav zahtev iz konzulata nema sanse. Hvala vam puno...
 3. Nena1234

  Duzina trajanja pasosa i vize

  U pitanju je Namcka, za recne brodove.
 4. Zdravo svima, Imam jedno pitanje vezano za vizu i nov pasos. Dakle, imam pasos koji mogu da obnovim tek u martu mesecu a imam viziranje u februaru , s tim sto bi viza trebala da mi vazi do januara sledece godine a ovaj stari pasos mi istice u septembru mesecu. Da li je nekome situacija poznata mozda vezano za izdavanje vize, da li ce mi ovaj stari pasos ograniciti trajanje vize ili to nema veze ? Bila sam u sup-u i receno mi je da to ne bi trebalo da bude problem (mada nekada sumnjam u njihovu informisanost) Ambasada mi ne odgovara na mejl, jako ih je tesko dobiti, pokusavam i dalje. Agencija koja mi inace sredjuje papire mi cas kaze jedno cas drugo. Ako neko ima ikakvu slicnu situaciju da moze da mi se poistoveti sa ovim bilo bi super.