turbodollar

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About turbodollar

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. turbodollar

  Fruska Gora.

  Ova tema dugo nije bila aktivna, pa da probam malo da je oživim. Ovde možete pronaći restorane na Fruškoj gori https://luftika.rs/najbolji-restorani-fruska-gora-preporuke/
 2. turbodollar

  Put za Makarsku iz Beograda, preporuke

  Super da je sve prošlo super (a zašto i ne bi ) Istočna strana, koju je preporučila Mala Dalmatinka, svakako ima svoje draži, pa neki put bih i ja voleo da prođem tuda.
 3. turbodollar

  Put za Makarsku iz Beograda, preporuke

  Sarajevo-Mostar-Dubrovnik ima egzotiku, uz dosta stajanja, uspona, krivina... Ako želite da stignete najbrže, najudobnije i ostalo naj u zoni komfora, onda je autoputem "naj" opcija. Dakle, autoputem od Beograda ka Zagrebu (3 sata ili manje), silazak kod Gradiške pa do Banjaluke (45 min), pa uz reku Vrbas pored Mrkonjić Grada i Šipova, Janja (2 sata). Stižete u Kupres, i prelazite iz Bosne u Hercegovinu, to se zaista i vidi na okolnom pejzažu. Sticajem okolnosti, ovde se poklapa i entitetska linija, pa u zavisnosti od vaših afiniteta (i registarskih oznaka), možete da lepo da ručate, u predivnoj prirodi. Od Kupresa do hrvatske granice još cca 60 minuta, i tu ste iznad Splita. Levo za Makarsku.