jasnastor

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

About jasnastor

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. jasnastor

  Alzir, Mali, Mauritanija i dosta informacija

  Planiram put za Mali,Bomako krajem novembra. Posto planiram da tamo ostanem oko 2 godine,zanima me ima li nasih ljudi tamo (Balkanaca)? Pozdrav!
 2. jasnastor

  Cambodia, Laos, Vietnam

  Pitanje Koja mesta preporucujete (iz vaseg iskustva) ,u Cambodi? Iskljucivo me interesuju mesta na moru Veliki pozdrav u unapred hvala.
 3. jasnastor

  Malezija-problemcici

  Pozdrav svima Nadam se ,da su se strasti smirile u medjuvremenu i da ce mi neko pomoci sa svojim savetima. Zanima me koje plaze i mesta su najbolja za jedan odmor u Maleziji? Koje su cene smestaja?Kakva je klima pocetkom januara ? Unapred zahvalna
 4. jasnastor

  Tajland , smjestaj

  Hvala Toncik,na obavestenju Gledala sam koje smestaje nude preko Agode,vec sam bila preko njih na Tajlandu u Puketu.Sada bih da obidjem Samui,pa me zanima koje su plaze najlepse. Za Chaweng nude jako lepe hotele za povoljne novce ,u periodu kada planiramo put.Posto cemo ostati 6 dana ,trazimo da nam plaza bude blizu. Za nocni zivot bas i nismo zainteresovani,vise za odmor i rekreaciju.Posto idemo krajem maja,(kada je monsunski period) guzve nisu velike,a cene su povoljnije.Po iskustvima nasih poznanika,oni su imali jako lepo vreme,bez obzira na monsun....navodno,kisa je padala jedanput dnevno po pola sata i toliko...Zanima me kakva su iskustva drugih ljudi? Hvala.
 5. jasnastor

  Tajland , smjestaj

  Pozdrav svima! Oko 26-7. maja,planiram put za Koh Samui ,pa me zanima koje su plaze na tom ostrvu najbolje i kakvom vremenu da se nadam u tom periodu ? Unapred zahvalna
 6. jasnastor

  Potrebna viza za Banglades

  Hvala puno
 7. jasnastor

  Potrebna viza za Banglades

  Adresa je: Kanada Nagykovetsege 1027 Budapest,Ganz utca 12 +3613923360
 8. jasnastor

  Potrebna viza za Banglades

  Hvala.. Pokusala sam sa jednom Beogradskom turistickom agencijom,ali mi oni rekose da mogu da mi pomognu jedino ako postoji ambasada u Zagrebu i Budimpesti... Nasla sam preko neta, neku adresu konzulata u Madjarskoj ,ali mi ne nudu neke vece informacije o svom radu... Cula sam da postoji mogucnost dobijanja Bangladeske vize na aerodromu u Daki,ali nije sigurno...Da li neko nesto zna o tome?
 9. Molim vas,mozete li mi pruziti informaciju da li postoji Ambasada Bangladesa u Zagrebu ili u Budinpesti?