nemanja.sormaz

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

About nemanja.sormaz

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. nemanja.sormaz

  PRESS-kartice

  Neka iskustva o prolaznosti press kartica vezana za Nant, dvorce Loare, Burgundiju, Lion..?
 2. Uvek vredi proveriti, pre nego što uplatiš više stotina evra Znam da piše, ali isto tako se i na ovoj temi dugo nije pisalo, pa reko možda se nešto promenilo Neki savet u vezi banke - ona u 29og je zatvorena, stiglo mi pismo od njih pre neki dan
 3. Da li može jedan savet, ukoliko neko zna? U četvrtak kasno uveče, dok je trajao popust, kupio sam karte i odlučio da ih platim bankarskom doznakom. To sam učinio jer mi je bilo potrebno da kupim malo vremena, pošto put nije bio izvestan i trebalo je da bude potvrđen za vikend. Karte su jeftinije nego sada i izvršio bih plaćanje sutra, 3-4 dana kasnije. Da li će ta uplata proći, zato što wizz navodi da plaćanje može da se izvrši samo nakon 24h?
 4. Smejurija klasična je ovaj navodni popust Ja baš pratio cene od Temišvara do Valensije za mart-april, i već 15-20 dana su cene zaista niske (manje od 20 eur).. u prethodna 3 dana rapidno poskupljenje i onda popust, sa kojim su cene karata duplo više nego ranije.. jedino ako sistematski nije skočila tražnja za sve datume, i to baš par dana pred popust
 5. Da, naravno Sad gledah na google mapama, kako stići prevozom do centra i ide se prvo autobusom 900, pa se preseda na 914. Deluje kao mucenje, jer put traje malo preko sat i po + treba se i snalaziti sve vreme, a verovatno nema puno ljudi na ulicama u to doba, stoga taxi zaista postaje prva opcija
 6. nemanja.sormaz

  PRESS-kartice

  Bilo bi poželjno da ne idemo baš različitih dana do Sintre, što se tiče Lisabona, tu si u pravu, mislim da i možemo efikasno da se raspodelimo i obilzamo naizmenično, a da ipak provodimo vreme zajedno.
 7. nemanja.sormaz

  PRESS-kartice

  Neki update za Lisabon možda? Gde prolaze bez najave, gde sa najavom? Koliko ranije se treba najaviti i šta mislite, koliko je karata ok tražiti (pošto nas ide 6, a to mi se čini kao puno, možda i grešim)?
 8. Moguće, ali mi nije na pamet palo da bi naš šestoro mogli u jedan taxi
 9. Jedno (ili dva) pitanjce Koja su mi opcije na raspolaganju kada u 11 i 15 sletim na terminal 2. Kako se najjeftinije prevesti do grada, obzirom da nas ima šestoro i da 200E ne saobraća nakon 22:52? Preporuka za neki jeftin smeštaj, čisto da se prenoći i da se sutradan ujutru pokupimo, prošetamo gradom i uveče nazad za BG?
 10. nemanja.sormaz

  PRESS-kartice

  Nama je prošla, lagano. Plastična internacionalna kartica, kao kreditna. Bilo nas je četvoro i svi smo dobili gratis passport karte.
 11. nemanja.sormaz

  PRESS-kartice

  Pre par meseci sam bio u Parizu, kartica je prošla skoro svuda gde smo probali - Orsay, Notr Dam, Versaj (inače karta 18 EUR), Chateau de Vincennes (karta je inače oko 10ak EUR, ne vredi ni 1 EUR), Trijumfalna kapija.. U Invalidima bi kartica prošla, da smo iz EU. Samo novinari iz EU mogu besplatno da uđu, za ostale nema ni popusta. Za Ajfelovu kulu, naravno, ne može da prođe, kao što je i dosta puta rečeno.
 12. Pratim dosta cene na wizzairu, forum i ne često Kupio sam juče karte od Budimpeste do Madrida, u terminu koji zahvata prvi maj. Ne bih se baš puno igrao sa tim terminom i čekao neku povoljniju cenu. Danas je cena karte 2.5 puta veća. Ja sam uzeo povratnu za 18000 HUF, danas je 45 000 HUF isti termin
 13. nemanja.sormaz

  Wizz Xclusive Club?

  Ustvari, cene koje su juče važile za članove, važe i danas, dok je za druge skuplje, ali ipak na ''popustu''. Samo nisu baš dobro prikazali, mora čovek da se ubije, da klikne na cenu, kako bi ga pitali da li želi da sagleda cene kao da je član..
 14. Danas, kada je popust za sve, nije moguće ostvariti neki dodatni popust ako si član kluba? Ranije su uvek stajale dve cene, a sada samo jedna?
 15. nemanja.sormaz

  Wizz Xclusive Club?

  Danas, kada je popust za sve, nije moguće ostvariti neki dodatni popust ako si član kluba? Ranije su uvek stajale dve cene, a sada samo jedna?