slaven.f

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never

About slaven.f

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. slaven.f

  Viza za SAD

  Nema nam Slobe da nam odgovori, a njegov se odgovor ceka . E vala dopi, ako ti ne dobijes vizu, onda niko nece! Mada laik sam za to, ali eto, kazem čitajuci po forumima i znajuci neke slucajeve. Poz.
 2. slaven.f

  Viza za SAD

  Zaboravio sam da pomenem, da su mi studije isle ok. Prosle godine kad sam bio na trecoj, kiksao sam 3 ispita, i to cu sve poloziti ove godine.(2 ispita vec jesam u proslom semestru) Naravno, bolonjski sistem. To je na drzavnom univerzitetu. Predpostavljam da nema razlike u proceduri u ambasadi u Podgorici u odnosu na Ambasadu u Beogradu? I da se to sad sve zavrsava u Pg ili je i dalje u Bg?
 3. slaven.f

  Viza za SAD

  Pozdrav svima. Ovo je sjajan sajt. E ovako stoje stvari kod mene. Nadam se da ce te mi pomoci. Imam 32 godine. Nisam nikad putovao u Usa. Imam jos 1 ispit i onda zavrsavam fax. (to ce biti gotovo do juna mjeseca.) Planiram da putujem u Usa na jesen. E sad, vec dileme. Tamo mi zivi rodjena sestra koja ima americko drzavljanstvo, udata je tamo i radi. Sta je najbolje da kazem? Da idem sestru da posjetim (to je u stvari i razlog putovanja). Problem je sto nisam zaposlen, i nikad i nisam bio, na birou sam za zapošlavanje. E sad, ja radim privatno vec 10 godina, ali nemam nikakvu potvrdu o tome niti sam ikad otvorio firmu. Radi se o poljoprivrednoj proizvodnji. Otvorio bih svoj racun na koji bih stavio recimo 4-5 hiljada eura. Vec sam skapirao iz ovih postova gore da bi najbolje bilo u ovoj situaciji da trazim vizu na 10 dana ? Vjerovatno je problem sto nisam ozenjen i sto ne radim i nemam nikakav posjedovni list? Recimo, mogao bih da prevedem auto na sebe.. I mogao bih da upisem 4 godinu faxa (specijalisticke studije) to pocinje od septembra, pa bih recimo zakazao intervju u oktobru, i da putujem u novembru.. recimo prije roka za drugi kolokvijum.. Eto ako bi pomoglo, mogao bih i neku zemlju da prevedem na sebe.. Kakve su mi sanse i sta bi ste me savjetovali u odnosu na cinjenice koje sam vam izlozio. Unaprijed hvala.