putnik77

Members
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

About putnik77

 • Rank
  putnik srednjeprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Znaci mogao bi oko 140 cca eura (2x70). I to ne cash na racin vec na wizz air racun. Razumeo dobro?
 2. Da oko nove godine. Moze li biti kakvih posledica ako ne otkaze a ne putuje?
 3. Drugar nece putovati na relaciji Eindhoven - Beograd i obratno. A kupio sam i njemu kartu preko mog naloga. Placeno oko 330 eur. Kako najbolje iskoristiti da mu novac ne propadne.
 4. Ajoj, kolega dobio otkaz i odustao od karte. Pita moze li da se proda nekako. Kako to ide.
 5. Putujem na relaciji Srbija - Holandija i obrnuto. U staroj boarding karti su mi upisani svi podaci, broj, datum isteka i dr. Radi se o tome sto sam kupio dve karte sebi i kolegi. Mada nemam jos check in i boarding kartu rano je, ali pitam se hoce li posle biti upisano. Razumem za mene vec sam putovao pa mozda automatski u bazi imaju moje podatke jer imam reg nalog na sajtu, ali kolega prvi put putuje avionom pa da ne bude nekih problema. Ako se razumemo.
 6. Dovoljno do check in-a? Jer vidim u staroj boarding karti da ima broj pasosa. Sad sam zbunjen.
 7. A zasto prilikom kupovine ne traze broj pasosa vec samo ime i prezime?
 8. Opet ja. Po vasem iskustvu karte oko nove godine da li ce se uskoro rasprodati i mnogo poskupeti? Radi se o tome sto cu tek za dve sedmice znati tacan datum kolektivnog odmora u firmi, a meni frka da ne nestanu karte i budu preskupe. Ili da na rizik kupim sad karte jer okvirno znam datum, ili da se ipak strpim. Dajte savet molim vas.
 9. Da li neko zna sme li se manja prazna termos boca nositi u rucnom prtljagu wizz air.
 10. Razlika je negde oko 35 eura za doplatu. Ja bih najradije kupio novu kartu ako je proverena situacija da mogu onda povratnu iskoristiti. Ne bih se cimao za 35 eur.
 11. Mogu ja to sam, ili to kompanija mora da uradi?
 12. A sta mislis postoji li sansa da mi kompanija Wizz Air promeni datum polaznog leta. Naravno doplatio bih cenovnu razliku.
 13. putnik77

  Holandija 18.09.2018.

  BSN ti je majka mara za sve u Nl. To se vadi u njihovoj opstini. Bez toga ne mozes se zaposliti, primiti platu, otvoriti bank racun.. Izvadi se bukvalno za pet minuta, ali zakazivanje za termin zna da traje nekad i vise od 7 dana.