zak

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About zak

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Serbia
 1. zak

  Beograd - Moskva vozom

  Počeo da saobraća voz od Beograda do Moskve​ Srbijavoz saopštio je danas da je voz Ruskih državnih železnica počeo da saobraća od Beograda do Moskve, preko Bratislave, Varšave i Minska, što do sad nije bilo u ponudi srpskih železnica.​ http://www.blic.rs/vesti/drustvo/poceo-da-saobraca-voz-od-beograda-do-moskve/7lw6xsk ​
 2. zak

  Kuba

  Da li neko ima informaciju koliko se sada placa casa particulares u Havani,neke cene da navede i kada ce biti direktan let Beograd Havana?
 3. Koliki je VAT i Minimalna kupovina u Bugarskoj?
 4. Jel moze link za povratnu kartu od 600 eura Temisvar-Rim-Havana?
 5. zak

  Tunis - avionom najniza cena

  Da li neko zna koliko je povratna karta Tunisair do Monastira i koliko ranije treba da se rezervise karta?
 6. U BG konzulatu u Nisu su manje zahtevni,formular je na bugarskom,engleskom,ruskom i srpskom jeziku i moze se popuniti klikom na e-Visa,zakazati datum koji vam odgovara i poslati sliku.
 7. zak

  ruska viza

  OK,hvala
 8. zak

  ruska viza

  Da li je potrebna tranzitna ruska viza ako se ide Aeroflotom, Beograd-Moskva-Havana ili je dovoljna samo povratna karta?
 9. zak

  Kuba...pomoc oko prevoza

  OK,najeftinije da se stigne do kube 1199e + 250e takse,dok se ne otvori redovna linija,jel zna neko za jeftiniju varijantu.
 10. zak

  Sajt ministarstva spoljnih poslova

  Link minarstva spoljnih poslova: http://www.mfa.gov.yu/Srpski/indexs.htm
 11. zak

  Kuba...pomoc oko prevoza

  Neke turisticke agencije imaju ponude od 1199e i 1300e a ceka se individualni polasci Beograd-Havana.
 12. zak

  C u b a

  http://www.cubatravel.cu/client/home/index.php
 13. zak

  C u b a

  Na današnjoj konferenciji za novinare predstavljen je prvi turistički proizvod "Putnika" od promene vlasničke strukture u tom preduzeću a to je otvaranje avionske linije na relaciji Beograd-Havana-Beograd. Cilj je da se promoviše Kuba kao turistička destinacija i prvi čarter letovi za Kubu se očekuju do kraja ove godine. U početku su planirana dva leta mesečno, povratna avio karta trebalo bi da staje oko 500 evra, dok bi dvanaestodnevni smeštaj u hotelu sa četiri zvezdice i prevoz trebalo da koštaju oko 100.000 dinara. U želji da Kuba i Karibi postanu destinacija dostupna prosečnom građaninu Srbije u toku su pregovori sa nekoliko banaka kako bi se omogućilo plaćanje aranžmana na šest do 12 mesečnih rata. "Putnik" će biti ekskluzivni regionalni zastupnik čarter letova za Kubu a aranžmani će biti realizovani u saradnji sa beogradskom kompanijom "Treći milenijum". Potpisivanju ugovora o saradnji između te dve kompanije danas su prisustvovali ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Aleksejev i ambasador Kube u Srbiji Hulio Sesar Kansio Ferer. http://www.poslovnimagazin.biz/vesti/putni...evra-duga-1-674