BudalaCh

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About BudalaCh

 • Rank
  novajlija
 • Birthday 03/12/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad
 1. BudalaCh

  Ranci

  Pa dvoumio sam se između 65+10 i 55+10 i kontao sam bolje imati 65 sa skroz zategnutim poklopcem nego 55 pa razvlačiti poklopac za još prostora. A tu treba da stane i vreća za spavanje+šator (nije teško previše, al je gabaritno)... Mada, nisam ni u ovu moju teoriju baš sto posto siguran... :-\ Nego sam više zabrinut za ovaj McK Kenai, gledao sam ga danas u Intersportu i nekako mi djeluje tanano.. A s obzirom da imam ograničen budžet, to mi je najpribližnije mojim zahtjevima. Al strah od škarta i dalje postoji, jel to vrijedi uzeti, to mi je naveća frka... :-\
 2. BudalaCh

  Ranci

  Drugari, molim za pomoć pri izboru ranca... Naime, planiram na ljeto krenuti na jednu auto-stop turu od nekih 1500 km, plus kampovanje na Komovima što podrazumijeva još oko 500 km puta. E, fora je što nemam svoj ranac. Bacio sam oko na McKinley Kenai 65+10, pa me interesuje jel neko ima već taj ranac i da mi kaže na čemu sam sa njim, da mi krpe ne počnu ispadati na pola puta... Hvala unaprijed!
 3. BudalaCh

  Prodajem/mijenjam sator

  Prodajem ili mijenjam ocuvan sator za 4 sa predsobljem za manji sator za 2. Sator koji ja imam je ocuvan i skroz okej, samo mi je frka sto je veliki i nezgrapan za nosenje, treba mi neki manji i laksi. Ako ima zainteresovanih za trampu ili kupovinu nek se jave!
 4. BudalaCh

  Satori...

  Veliki pozdrav za sve kampere! Imam stari sator sa predsobljem za 4 osobe i zelio bih da ga prodam ili mijenjam za neki mali sator za dvije osobe. Jako je dobro ocuvan (ima samo malu zakrpu na platnu od sobe, al preko sobe svakako dodje ona debela cerada kao drugi sloj), ne prokisnjava, sve je super, samo mi je frka jer je veliki i nezgrapan za nosenje. Kad se spakuje dobijes dzak od 20 kg! Nisam bas pri parama da kupujem novi dok se ovoga ne rijesim, potreban mi je neki lagan i praktican za nosenje. Ako ima neko zainteresovan nek se javi, pod hitno!