naopak_lik

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

  Never

About naopak_lik

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. naopak_lik

  Tajvanska viza

  Hocu sa ortakom da odem da blejacimo po tajvanu na mesec dana. Ima li neki recept za to?
 2. naopak_lik

  Kolumbija

  pitaj baje iz ambasade. posalji im mail odgovorice ti za dan i to ti je najsigurnija informacija.
 3. naopak_lik

  Kolumbija

  reci kako si to izveo. "Colombian Visa for Dummies" How to guide for Serbian travelers
 4. naopak_lik

  Kolumbija

  put do kolumbije najjednostavnije beograd => (zagreb => pariz => bogota) airfrance. ne treba viza za presedanja kraca od 12h
 5. naopak_lik

  Kolumbija

  hvala puno na savetima. hvala bogu pa mi je komp prirodno staniste. ima da iskopam nesto. snimio sma neku kombinaciju preko tunisa, tu ne treba viza.
 6. naopak_lik

  Kolumbija

  pitanje kako da odem iz evrope bez dva sletanja u eu posto mi onda treba sengen viza?
 7. naopak_lik

  Kolumbija

  zvao sam ih posto nemaju e-mail link i javlja mi se neko obavestenje na madjarskom nista nisam razumeo. u pitanju je jedna recenica obavestenja i to kratka. mozda su me nesto opsovali. ma ubedjan sam u to. koliko sam gledao karte ne isplati mi se nikako put do ekvadora da bih izvadio vizu pa za kolumbiju. neko je pomenuo na ovom sajtu da ako bi butovao iz ekvadora vozom ili busom za kali da mi ne bi ni trebala viza mada nisam siguran da li da rizikujem.
 8. naopak_lik

  Kolumbija

  iskreno, nisam. zovem ih danas pa javljam.
 9. naopak_lik

  Kolumbija

  kolumbijska ambasada budimpesta Colombia Embassy , Hungary Jozsefhegyi Ut 28-30, C10 1025 Budapest Hungary Phone: +36-1-3257617 predugačak link +36-1-2124099 +36-1-3357210 Fax: +36-1-3257618
 10. naopak_lik

  Kolumbija

  jedno pitanje. kako mi smrtnici sa beneficiama srpskog pasosa i bez i jedne vazece sngen vize da najjednostavnije stignemo u kolumbiju pa ako bog da i zivi da se vratimo? pisao sam spanskom konzulatu traze mi vizu ako presedam u madridu. cuo sam da francuzi ne traze vizu za presedanje u parizu. ameri i englezi takodje traze bubreg da bih presao u drugi avion. Sto se tice vadjenja kolumbijske vize moja je bila ideja da sa nekom agencijom odem do budimpeste na par dana pa da odem do ambasada a da osnovna dokumenta posaljem postom prvo. tako ce mi biti lakse za eu vizu. a i kada sracunam troskove odlaska za ekvador da bih tamo izvadio vizu lakse mi je da zapalim za budimpestu. ako neko ima neku ideju kako je bolje lakse jegtinije naka mi se javi.
 11. naopak_lik

  Kolumbija

  ja sam se raspitivao dosta, planiram u junu da odem ako opet ne odlozim put zbog gluposi nekih. najskuplja je karta i treba da se nadje ruta koja zahtevam najmanje tranzitnih viza. koliko mi se cini airfrance (1300eur) se najvise isplati. po ne potvrdjanoj informaciji ne treba viza ako se preseda u parizu sto nije slucaj za presedanje u spaniji, engleskoj ili americi. tamo je sve relativno jeftino. treba ti i pozivno pismo sa kojim treba da odes u neku od ambasada koje se nalaze u eu. zvao sam ambasadu u austriji za informacije i moram priznati da su ljubazni kao jeovini svedoci.
 12. naopak_lik

  Vize za Kolumbiju, Gvatemalu, itd.

  ima dobre sanse da pocetkom decembra, odem na sa nekim kolumbijskim izvidjackim odredom u Boliviju, ali cemo svratiti i do Cilea, Ekvadora, itd. Treba da mi posalju tacnu rutu da vidim za vize, ali kakva su iskustva sa vizama i generalno?