Sign in to follow this  
Followers 0

Venecuela

3 posts in this topic

Postovani, zelim da idem u Venecuelu da posetim drugaricu. Pronasao sam broj ambasade Venecuele u Beograd medjutim danima, ma kakvi, danima, nedeljama zovem niko se ne javlja. Ne znam sta se desava. Pisem im na mail ali mi se svaki put mail vrati. Nije dobar mail navodno. Stvarno mi nije jasno. Pokusao sam i pisao sam ambasadi Venecuele u Italiji i Spaniji ali nisam dobio nikakav odgovor.3 Ne znam stvarno sta da radim. Neka svezija informacija? Bilo koja pomoc bi mi dobro dosla. Pozdrav i svako dobro. Zvao sam 011/266-8384

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probaj da pišeš ambasadi u Sofiji. Meni su odgovorili. Jeste da je to bilo 2013. i ne znam da li trenutno i postoji ta ambasada ali ništa te ne košta da probaš :)

embavenezuela@abv.bg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Venecuela je u rasulu...ne bih ti nikako savetovao da ides sada. Veliki je rizik po svim stavkama (pljacka, otmica...). Ambasade i konzulati su isto u rasulu. U Barseloni se ceka po 2-3 godine da se dobije novi pasos u konzulatu, a ovde je verovatno najvise Veneculanaca u Evropi. Bilo kakav apostil se isto ceka godinama...ljudi su u birokratskom vakuumu, tako da nemoj da te cudi sto nema nikakvog odgovora.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0