Jump to content

Featured Replies

Posted

Upravo smo se vratili sa šestodnevne ture iz Toskane, autobusom. Agencija je bila Calypso. Bili smo smesteni u Montekatiniju i svaki dan smo isli na izlete: Firenca, Piza,... Vratili smo zadovoljni.? Vodic Jasmina je davala iscrpne informacije, sto o lokacijama i umetnickim delima, tako i o tome gde da jedemo ili odemo do toaleta. Gospodja Draga, mislim da se tako zove, vodic u Firenci takodje. Smestaj vrlo korektan u hotelu sa 3 zvezdice. Dobra lokacija hotela, čisto, hrana korektna, ljubazno osoblje...doduse, sobe prilicno male, ali to je manje vazno. Sve je bilo vrlo dobro organizovano. Autobus nije bio los, ali mogao je biti i bolji.

Vrlo smo zadovoljni?

Imam samo sugestiju, a ne primedbu. Lepo bi bilo da smo imali jos jedan dan samo u Montekatiniju, recimo treceg dana. To je lepo mestasce i ima sta da se radi i vidi tamo, ukoliko hocete. A treba čoveku i dan da sazme tolike divne utiske, ali i da odmori fizicki i mentalno, pa da nastavi.

Sve u svemu, mi smo prezadovoljni.?

• 3 months later...
On 8/19/2019 at 7:25 PM, LjiljanaP said:

Upravo smo se vratili sa šestodnevne ture iz Toskane, autobusom. Agencija je bila Calypso. Bili smo smesteni u Montekatiniju i svaki dan smo isli na izlete: Firenca, Piza,... Vratili smo zadovoljni.? Vodic Jasmina je davala iscrpne informacije, sto o lokacijama i umetnickim delima, tako i o tome gde da jedemo ili odemo do toaleta. Gospodja Draga, mislim da se tako zove, vodic u Firenci takodje. Smestaj vrlo korektan u hotelu sa 3 zvezdice. Dobra lokacija hotela, čisto, hrana korektna, ljubazno osoblje...doduse, sobe prilicno male, ali to je manje vazno. Sve je bilo vrlo dobro organizovano. Autobus nije bio los, ali mogao je biti i bolji.

Vrlo smo zadovoljni?

Imam samo sugestiju, a ne primedbu. Lepo bi bilo da smo imali jos jedan dan samo u Montekatiniju, recimo treceg dana. To je lepo mestasce i ima sta da se radi i vidi tamo, ukoliko hocete. A treba čoveku i dan da sazme tolike divne utiske, ali i da odmori fizicki i mentalno, pa da nastavi.

Sve u svemu, mi smo prezadovoljni.?

Pozdrav Ljiljana, novi sam član foruma, pa eto tek sada vidim ovu objavu, a zajedno sa djevojkom za novu godinu putujem(o) uz vjerovatno vrlo sličnu ponudu, sa agencijom. U pitanju je Toskana i takođe se odsjeda u Montekatiniju.

E sad, volio bih ako možete(š - ako smeta persiranje?) da ispišete malo šire o Firenci, samom Montekatiniju i svim izletima na kojima ste bili ?

Ono što mene konkretno zanima je 
-Da li su kao u našem slučaju izleti predviđeni nakon doručka, ako jesu u koje vrijeme su bili ? 
-Kakve su cijene prvenstveno u Firenci ( i u drugim gradovima u kojima ste bili) i samom Montekatiniju ? 
-Šta se može vidjeti i obići i uopšteno malo više o Montekatiniju, pošto se on čini kao najveći "anonimus" u čitavoj ponudi vezano za Toskanu ?