ninaz

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About ninaz

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

2,074 profile views
 1. ninaz

  Lonely Planet

  Imam novo pitanje vezano za LP. Da li je velika razlika u LP iz 2014. i 2017? ili 2009? Da li je moguće da postoji nešto suštinski što može da nepostoji u ranijem broju?
 2. ninaz

  Lonely Planet

  Ima li neko PDF za Tajland?
 3. ninaz

  Danska workaway

  Ali ovo je naravno samo tvoje mišljenje. I nije utemeljeno na istini. U svakom slučaju, hvala na sugestiji.
 4. ninaz

  Danska workaway

  Iz mog posta deluje kao da si sekta? o.O Ime workaway-a je Spirituality, community, self-reliance and sustainability in Danish Countryside.
 5. ninaz

  Danska workaway

  Ima li ko zainteresovan za Dansku preko workaway-a? Mesto je na sat vremena od Kopenhagena. U pitanju je rad u organizaciji, na farmi, joga centru.. svašta su po malo. Ima joge, meditacije, vegetarijanske ishrane, rada sa ljudima, životinjama i biljkama. Deluje baš interesantno. Imaju gomilu stranih volontera. Ako je ko zainteresovan nek piše u privatnu poruku (:
 6. Ćao ljudi, ima li ko zainteresovan za Putničku školu autistopom? Ja sam slobodna od 31. jula. Zovem se Nina. Iz Beograda sam. Imam 27 godina. Prošle godine sam putovala sa ljudima sa foruma. Nismo se poklali i sasvim fino smo funkcionisali Javljajte se u privatnu poruku da se dogovaramo (:
 7. Ćao. Ja sam Nina, imam 27 godina, iz Beograda sam. Naletela sam na jedan festival u Portugalu pa planiram da idem. Da bi bilo zanimljivije hoću da se prijavim da volontiram/radim na festivalu. Prijave za volontiranje/rad su otvorene do kraja februara. Do Portugala bih išla auto-stopom, koristili bismo couchsuf, kampovanje, hostele i sl. Znači minimalni troškovi. Otvorena sam za sve dogovore. Ukoliko ima neka zainteresovana duša javljajte se u PM da se dogovaramo (:
 8. ninaz

  leto 2016 - negde za male pare

  Pišem ti u inbox (:
 9. ninaz

  leto 2016 - negde za male pare

  Super. Hvala za ovo (:
 10. Zdravo ljudi. Trebam vašu pomoć da me izvučete iz očaja. Ovo leto planiram nešto drugačije putovanje. Želim putovati sa (sada) nepoznatim ljudima negde po svetu. Volela bih da put traje oko dva meseca (jul, avgust), ali može i druže, može i kraće, zavisno od dogovora. Ne znam tačno šta hoću, ali razmišljanja mi idu u tri smera. Prvi je autostop. Nemam gotovo nikakvo iskustvo. Volela bih da stopiram ka Španiji i Portugalu, ali sam raspoložena i za ostale pravce. U mojoj glavi bismo koristili couchsurfing, kampovali, spavali na plaži/parku, jeli po supermarketima, gubili se, lutali, upoznavali l
 11. ninaz

  Budimpesta vozom februar

  I ja sam možda zainteresovana, pa pišite poruke ako ste za neke dogovore :j
 12. ninaz

  Moldavija oktobar

  Koji dani bi bili u pitanju? I koliko dana? (: