Viktorija

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Viktorija

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Viktorija

  Jerusalim

  I meni ovo zvuci zanimljivo, mada je rano za organizaciju posto je leto aktuelna tema.
 2. Viktorija

  Sicilija jul ili avgust - potreban saputnik/ca

  Cao Ljiljana, Javi se u moj pp. Pozz
 3. Viktorija

  Turska ili Španija krajem jula,početkom avgusta

  Cao Dragana, Mozes se javiti u moj privatan inbox. LP
 4. Viktorija

  Sicilija jul ili avgust - potreban saputnik/ca

  Cao Milice, i ja sam zainteresovana za Siciliju, a moze i Kalabrija. Javi se u inbox.
 5. Viktorija

  Letovanje avgusta

  Cao Miro, Slicno tebi, uvek bi se vratila na Siciliju i na Majorku. Meni odgovara kraj Avgusta, tj 2ga polovina. Moze last minute. Javi se kad se vratis sa Kalabrije. Pozdrav. Zdravo, ja sam zainteresovana. Mozes se javiti u moj inbox. Pozdrav.
 6. Viktorija

  More (Sicilija, Grcka) kraj Avgusta?

  Cao Dragane, zao mi je, ne odgovara mi termin.
 7. Viktorija

  More (Sicilija, Grcka) kraj Avgusta?

  Ima li zainteresovanih, ozbiljnih, bez razvlacenja o dogovoru? Ja bih sto pre na more.
 8. Evaevica, ako niste organizovali letovanje javite se u priv.inbox. Ja imam 45g i 2ga polovina avgusta mi je slobodna. Evaevice ako niste organizovali letovanje molim javite se u privatan inbox radi dogovira jer 2ga polovina avgusta meni odgovara.
 9. Trazim saputnicu za letovanje u drugoj polovini Avgusta (Parga, Krf, Sicilija) sa avio prevozom. Aktivna sam na odmoru i volim da obidjem mesto, regiju, kad sam vec tamo ali volim i da odmaram i plivam 🌞🍹. O detaljima vise, kroz dogovor, u inboxu.
 10. Viktorija

  Sicilija / Sardinija 2017

  Cao Perenela... I ja bih volela da odem na Siciliju kraj avgusta npr. Hotel Hellena Yachting npr. a i ne mora...javite mi se u private inbox ako ste i dalje zainteresovane. LP
 11. Trazim saputnicu za letovanje sa polaskom kraj jula/pocetak avgusta, avionom; favoriti su Krf (hotel Potamaki Beach, Argus tours) ili Parga ili Sicilija (Djardini Naxos ili Cefalu) a naravno, mozemo se dogovoriti oko mesta (Grcka ili Italija). Imam 45g., ozbiljna sam osoba, veoma aktivna, volim izlaske i da obidjem regiju u kojoj letujemo. Ako ima zainteresovanih, javite mi se u privatan Inbox.
 12. Zdravo, Mary59. Ja sam zainteresovana da idem u Grcku (imam 45 godina), ali mogu tek kraj Jula/pocetak Avgusta. Gledala sam Krf, hotel Potamaki Beach (Argus). Takodje sam zainteresovana i za Pargu (avion). Ako mozes da se uklopis sa mojim terminima, super.
 13. Viktorija

  Svi koji traže saputnike za grčko more 2016!

  PS. Moj post je odgovor za LUMOSNIGHT.
 14. Viktorija

  Svi koji traže saputnike za grčko more 2016!

  Zdravo...ja planiram svoj godisnji, sa polaskom do 10.08. (10 noci) u Grckoj, i najvise sam zainteresovana za Pargu, Krf kao i za Siciliju. Iz Beograda sam, ozbiljna sam zena (45 god) ali sam putovala po svetu, i generalno nisam staticna tj gde god da se ode, volela bih da obidjem i to mesto kao i sve ostalo sto je lepo za videti. Tek sam se sad registrovala i ne znam kako sajt funkcionise, ali te molim za odgovor. Pozz.