Viktorija

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Viktorija

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I meni ovo zvuci zanimljivo, mada je rano za organizaciju posto je leto aktuelna tema.
 2. Cao Dragana, Mozes se javiti u moj privatan inbox. LP
 3. Cao Milice, i ja sam zainteresovana za Siciliju, a moze i Kalabrija. Javi se u inbox.
 4. Cao Miro, Slicno tebi, uvek bi se vratila na Siciliju i na Majorku. Meni odgovara kraj Avgusta, tj 2ga polovina. Moze last minute. Javi se kad se vratis sa Kalabrije. Pozdrav. Zdravo, ja sam zainteresovana. Mozes se javiti u moj inbox. Pozdrav.
 5. Cao Dragane, zao mi je, ne odgovara mi termin.
 6. Ima li zainteresovanih, ozbiljnih, bez razvlacenja o dogovoru? Ja bih sto pre na more.
 7. Evaevica, ako niste organizovali letovanje javite se u priv.inbox. Ja imam 45g i 2ga polovina avgusta mi je slobodna. Evaevice ako niste organizovali letovanje molim javite se u privatan inbox radi dogovira jer 2ga polovina avgusta meni odgovara.
 8. Trazim saputnicu za letovanje u drugoj polovini Avgusta (Parga, Krf, Sicilija) sa avio prevozom. Aktivna sam na odmoru i volim da obidjem mesto, regiju, kad sam vec tamo ali volim i da odmaram i plivam 🌞🍹. O detaljima vise, kroz dogovor, u inboxu.
 9. Cao Perenela... I ja bih volela da odem na Siciliju kraj avgusta npr. Hotel Hellena Yachting npr. a i ne mora...javite mi se u private inbox ako ste i dalje zainteresovane. LP
 10. Trazim saputnicu za letovanje sa polaskom kraj jula/pocetak avgusta, avionom; favoriti su Krf (hotel Potamaki Beach, Argus tours) ili Parga ili Sicilija (Djardini Naxos ili Cefalu) a naravno, mozemo se dogovoriti oko mesta (Grcka ili Italija). Imam 45g., ozbiljna sam osoba, veoma aktivna, volim izlaske i da obidjem regiju u kojoj letujemo. Ako ima zainteresovanih, javite mi se u privatan Inbox.
 11. Zdravo, Mary59. Ja sam zainteresovana da idem u Grcku (imam 45 godina), ali mogu tek kraj Jula/pocetak Avgusta. Gledala sam Krf, hotel Potamaki Beach (Argus). Takodje sam zainteresovana i za Pargu (avion). Ako mozes da se uklopis sa mojim terminima, super.
 12. Zdravo...ja planiram svoj godisnji, sa polaskom do 10.08. (10 noci) u Grckoj, i najvise sam zainteresovana za Pargu, Krf kao i za Siciliju. Iz Beograda sam, ozbiljna sam zena (45 god) ali sam putovala po svetu, i generalno nisam staticna tj gde god da se ode, volela bih da obidjem i to mesto kao i sve ostalo sto je lepo za videti. Tek sam se sad registrovala i ne znam kako sajt funkcionise, ali te molim za odgovor. Pozz.