Ana019

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Ana019

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ana019

  Kanadska viza

  Suprug je predao pasose uz moju punomoc jer sam nosilac aplikacije, a moram da podignem ja, jer su deca maloletna, ne moze neko drugi niti da posalju postom. Cena je 6085din po pasosu, sto je 24000 za nas cetvoro.
 2. Ana019

  Kanadska viza

  Dodajete je u vasu aplikaciju za vizu.
 3. Ana019

  Kanadska viza

  Ja iskreno sad nisam sigurna kad si to pitao, ja sam razumela po pasosu, u cetvrtak idem i nosim 25000 za nas cetvoro, pa videcemo.
 4. Ana019

  Kanadska viza

  I tako ja ovlastim drugaricu da odnese pasose, posaljem sve brzom postom, pare joj prebacim na racun, da bi joj rekli da ne moze da preda kao predstavnik jer su mi deca maloletna i mora da dodje jedan od roditelja 😯😯😯😯😯 naravno tu informaciju nismo nigde nasli. E sad da li mora nosilac zahteva da preda ili moze supruznik koji je takodje na zahtevu? I da li u tom slucaju mogu da mi vrate pasose postom?
 5. Ana019

  Kanadska viza

  Totalno su konfuzni... zvala sam ih i gospodja mi je rekla onako drsko "samo ponesite 6082 dinara i dodjite donesite ovde pasose" i spustila slusalicu... Ok bar sam saznala koja je tarifa sada, nakon odobravanja vize, ali jos ne znam sta cu da radim jer mi se ne putuje 300km zbog toga. I ako odnesem pasos, kako i kada ga posle preuzimam?
 6. Ana019

  Kanadska viza

  Da tako stize... imas verovatno novu poruku pored aplikacije gde pise da su primili zahtev, obradjuju ga, ili nesto slicno, uglavnom nista specijalno.
 7. Ana019

  Kanadska viza

  Dobila da posaljem pasose i da procitam instrukcije www.cic.gc.ca/submit Meni samo nije jasno koliko ja sad treba da platim zato sto saljem pasos na viziranje
 8. Ana019

  Kanadska viza

  Ako moze pomoc. Podnela sam zahtev za turisticku vizu, platila 75Cad online, sve papire popunila, prilozila potvrde sa posla, racun iz banke, izvode itd, sve prevela sama na papiru bez overe, spojila sa original dokumentom, slikala mobilnim telefonom, znaci nista skenirala... sve potpuno amaterski. Uglavnom viza je odobrena, e sad, STA SADA. Potrudila sam se da razumem ali ne razumem, pa ako neko moze tacno da mi kaze, kako sam ukapirala pasose moram da posaljem u BG, nema slanja u Bec, sta ja sad treba da uradim i sto je meni jos manje jasno jos koliko treba da platim po osobi (porodica 4 clana)?