Cipa

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Cipa

 • Rank
  novajlija
 1. Cipa

  NP Đerdap i okolina

  Ajde da osvežim temu, je l' bio neko skoro na Đerdapu? Vidim na sajtu nacionalnog parka da se na svim stazama naplaćuje ulaz i usluge vodiča koji košta 3600RSD??? Da li je moguće obići staze bez vodiča, sa samo plaćenom ekološkom taksom?
 2. Cipa

  Beograd - Solun - Atina vozom

  У саобраћају са Грчком, међународни воз “Хеллас”  из Београда  полази у 18.35 сати, а долазак у Солун, по реду вожње, је предвиђен у 10.05 сати. Полазак из Солуна је 18.30 сати , а у наш главни град воз стиже у 7.46 сати. Због грађевинских радова на пругама грчких железница, између Ђевђелије и Солуна, путници ће бити превожени аутобусима на релацији Солун – Ђевђелија – Солун у организацији грчких железница. Je l' Balkan Flexipass važi na ovoj relaciji? A Solun - Atina? Je l' postoji mogućnost da se doplati za krevete?
 3. Cipa

  Mađarska - Austrija

  Kako najjeftinije da dođem iz Veszprém(HU) u Salzburg(AT). Student sam fakulteta u Novom Sadu, imam ISIC karticu, mađarsko državljanstvo i pasoš ako to išta znači. Nemam mađarsku ličnu, tako da ne polažem pravo na 90% popusta, ali bih trebao da imam 33% popusta na putovanje mađarskom železnicom/autobusom vikendom. I onda me zanima i put nazad. Hvala