milosL

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About milosL

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. milosL

  Peru - kraj aprila 2020.

  Da, ne uklapa se skoro nimalo osim što zahvata i Peru A i deluje kao klikbejt ponuda na prvi pogled, ne bih se dalje udubljivao.
 2. Zdravo narode, imam u planu putovanje za Peru krajem aprila sledeće godine (obuhvatalo bi uskršnje i prvomajske praznike). Prema prvim procenama putovanje bi trajalo nekih 3 nedelje. Početak i trajanje nisam još fiksno odredio, zavisiće kada bude najpovoljnije što se tiče cene avionske karte. Najpovoljnije što sam za sada pronašao je opcija preko Madrida - povratni let Madrid - Lima može da se nađe za oko 500 evra, i povratna Beograd - Madrid za nekih 150 evra. Za putovanje po Peruu koristio bih Peru Hop - ovaj prevoznik nudi transfere između turističkih destinacija povoljno i fleksibilno, u smislu da sam biraš koliko želiš da se zadržiš na određenoj destinaciji. Dobra strana je takođe što Peru Hop okuplja turiste sa raznih strana sveta, pa je neminovno da bismo upoznali društvo i ne bismo bili sami sve vreme putovanja. Zato svakako idem, pa i ako budem sam naći će se društvo na licu mesta, a kome još odgovara, dobrodošao. 😄 Troškovi za Peru Hop i za sve izlete iznosili bi oko 600$. Na to se dodaju i troškovi za noćenja i hranu/piće, koje sam ugrubo procenio na 400$. Plan puta dajem ispod, takođe podložan izmenama. Dosta se oslanja na rutu koju predlaže Peru Hop. Krenulo bi se posle prvog noćenja u Limi, da bi stiglo sve da se obiđe i na kraju odmor i uživanje u Limi do povratka. Inače, moje ime je Miloš, imam 28 godina. Živim u Beogradu. Do sad sam putovao posredstvom agencija, prvi put bih da se okušam samostalno. Takođe, rado bih da čujem neki savet ili predlog od putnika koji su već bili. day 1 arrival in lima day 2 paracas quad bike ride in paracas national reserve day 3 ballestas island tour paracas to huacachina huacachina sandboarding tour day 4 huacachina to nazca nazca lines tour night bus to arequipa day 5 rafting arequipa day 6 pillones waterfall day 7-8 2 days colca canyon trekking day 8 free day in arequipa day 9 arequipa to puno - titicaca lake floating island of uros tour night bus to cusco day 10 free day in cusco day 11 rainbow mountains day 12-15 4 days trekking to machu picchu day 16 free day in cusco day 17 cusco to lima flight day 18-day 20 free time in lima day 21 return flight
 3. Šta se razmišljaš, prijavi se ako ti se ide i imaš uslove 😊 Preko agencije svakako nećeš putovati sam, biće grupa od 20ak ljudi (po mom iskustvu obično bude tako). Ja sam na poslednjih par putovanja išao sam, i uvek je bila kul ekipa.