milosL

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About milosL

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I ja sam raspoložen za neku dalju destinaciju u sličnom periodu, pa da vidim ima li kakav otvoren plan ili da pokrenem sam?
 2. Dobra vest, Jordan je ukinuo sva ograničenja. Ukoliko ima zainteresovanih da se organizujemo samostalno ili preko agencije, javite se u inbox. Trenutna cena preko agencije je 830e za termin 14. maj, 9 dana. Samostalna organizacija je verovatno dosta povoljnija.
 3. Preporučio bih ti da se ne zadržavaš mnogo na Santoriniju, lep je za obilazak ali su plaže krš. Međutim, tu je Ios ostrvo u blizini i trajekt nije skup (15ak evra koliko se sećam), a ima dosta lepih plaža - preporučujem Maganari i Milopotas. Takođe dobar je fazon infinity pool u Pathosu sa zalaskom sunca, samo dođite pre 4 da ne plaćate ulaz a i dobijete najbolje mesto Što se tiče Krita i za njega ima direktan Wizzar let pa to možeš drugom prilikom.
 4. Zdravo Ideanea, to zvuči fino. Ako bi mogla malo detaljnije o organizaciji, šta je sve u planu za obilazak, koji letovi su u pitanju i jedna od bitnijih stvari - kolika je šteta ukoliko je PCR test pozitivan pred put?
 5. Otkazao sam prijavu, nije refundabilno u slučaju pozitivnog PCR testa koji je obavezan za Jordan.
 6. Hvala na sugestijama ali ostao mi je neki vaučer da iskoristim tako da sam se prijavio preko agencije. Budući da je link obrisan, ako je neko zainteresovan neka se javi u inbox za link ka ponudi. Termin putovanja 23/04.
 7. Zdravo narode, Mislim da ću se prijaviti ovih dana dok traje akcija, pa ako je neko raspoložen da se priključi: Agencija, 9 dana, 790 evra, smeštaj, prevoz i doručak/večera ukljuleni. Odgovaralo bi mi društvo mojih godina, 30 +/- 10.
 8. milosL

  Krit

  Ako niste upućeni, imate povoljne letove Wizzair direktno do Herakliona iz Beograda. Mnooogo manje cimanja a cena je verovatno tu negde.
 9. Edit: Nađen 1 saputnik, ima još mesta Dodatni info: 8-krevetna soba u So Young hostelu 18-20. septembar, 6-krevetna u Cocoon City hostelu 20-25. septembar. Wizzair let iz Beograda 19:45 18-og, povratni let iz Herakliona 25-og u 23:20
 10. Pozdrav narode, Bukirao sam putovanje na Krit u samostalnoj režiji, pa ako je neko raspoložen da se pridruži. Direktan let Wizzair Beograd-Heraklion 2 noćenja u Heraklionu u hostelu http://www.booking.com/Share-WBT12m 5 noćenja u Hanji u hostelu http://www.booking.com/Share-MJeyIo Ukupna cena let + smeštaj me izašlo 275e. U planu je obilazak Knososa iz Herakliona, a iz Hanje 3 ekskurzije - treking u kanjonu Samaria, obilazak Elefonisi i Balos ostrva, koje možete naći ovde: https://odeontravel.gr/index.php/tours/excursions/chania Ostatak slobodno vreme za pl
 11. Da, vidim da je i cena leta koji sam bukirao skočila više nego duplo. Pratiću povremeno pa javim ako iskoči nešto povoljno.
 12. Zdravo narode, Ima li zainteresovanih za putovanje u Meksiko, Kankun? Našao sam povoljnu varijantu, let i smeštaj ukupno 630e. Polazak 27/03, 13 noćenja u hostelu Mayan Monkey (link ispod), povratak u Bg 11/04. Za Meksiko trenutno nije potreban ni PCR test, ne bi trebalo da se situacija promeni. Low cost let AirSerbia do Ciriha, pa portugalski TAP do Kankuna preko Lisabona. Ja sam bukirao i idem u svakom slučaju, ako je neko raspoložen da se priključi mogu da pomognem oko bukiranja leta i smeštaja. Ciljna grupa je recimo društvo mojih godina (30 plus minus 5) ili oni koji se tako ose
 13. Da, ne uklapa se skoro nimalo osim što zahvata i Peru A i deluje kao klikbejt ponuda na prvi pogled, ne bih se dalje udubljivao.
 14. Zdravo narode, imam u planu putovanje za Peru krajem aprila sledeće godine (obuhvatalo bi uskršnje i prvomajske praznike). Prema prvim procenama putovanje bi trajalo nekih 3 nedelje. Početak i trajanje nisam još fiksno odredio, zavisiće kada bude najpovoljnije što se tiče cene avionske karte. Najpovoljnije što sam za sada pronašao je opcija preko Madrida - povratni let Madrid - Lima može da se nađe za oko 500 evra, i povratna Beograd - Madrid za nekih 150 evra. Za putovanje po Peruu koristio bih Peru Hop - ovaj prevoznik nudi transfere između turističkih destinacija povoljno i fleksibilno
 15. Šta se razmišljaš, prijavi se ako ti se ide i imaš uslove 😊 Preko agencije svakako nećeš putovati sam, biće grupa od 20ak ljudi (po mom iskustvu obično bude tako). Ja sam na poslednjih par putovanja išao sam, i uvek je bila kul ekipa.