PosetilacKaPutniku

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About PosetilacKaPutniku

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sever
 • Interests
  Putovanja, plus mnogo toga drugog

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. PosetilacKaPutniku

  Pronađen prijatelj za put :)

  I moji planovi nisu jos uvek za pravog putnika, odoh na krstarenje, radno, sa puno Sunca....
 2. PosetilacKaPutniku

  Zanzibar u martu

  Prenesi utiske, nedavno sam citao nesto o Zanzibaru....sta te privlaci tamo? Tanzanija, ne znam nikog ali sam imao prilike da bude na turi sa nekim parom iz iste, mada koliko se secam samo su odatle, nisu i ziveli...Nije ovaj Fredi Merkuri odatle? Proverih, jeste.
 3. PosetilacKaPutniku

  Mauricijus, maj 2019

  Imam poznanika sa Mauricijusa.... Sto bas na ovo ostrvo od svih? Nisam bio. Nemam nista protiv da idem, ako se poklope mnoge stvari...kad je plan za put i odmor? Malecko ostrvo u Indijskom okeanu...
 4. PosetilacKaPutniku

  Put oko sveta

  Nisam putovao oko sveta, nisam bio taj srecnik. Iako sam morskim putem obisao veci deo sveta. Oputovao sam obe Amerike, od Njujorka do San Franciska, ne panamskim kanalom. Pocetkom 2013. godine. 46 dana ako se dobro secam, na Grand Princess.
 5. PosetilacKaPutniku

  Russia poluotok krim dobridosli

  Krasnodar, kakvo ime za grad, i klub, izbacio "Nemce" iz Leverkuzena. Krim, kakve su plaze? Ruskinje znam da su lepe...
 6. PosetilacKaPutniku

  Liban- trenutna situacija

  Stvarno ne znam zasto, ali privlaci me i Liban. Valjda zato sto je deo cele te Blisko Istocne igre. Neko bio u Beirutu? Sta preporucujete? Kakve su plaze/more tamo?
 7. PosetilacKaPutniku

  Izrael

  Ja imam nov pasos...uf Djurba, dobro bilo a? Valjda cu jednom i u ove puteve, jednog dana. Ovih godina. Ovdi je mobilni operater u Izraelu i sire? Hvala Petrovna na informacijama, kao i ostalima, sto sam procitao.
 8. PosetilacKaPutniku

  Neko stopom do Minhena?

  I kako bilo? Ja sam inter-rail passom jedne godine stigao i do Minhena. Sta se najcesce stopira? Sleper, automobil? Ili nema pravila? Ja sam samo jednom nesto lokalno, bila se spustila neka kisurina i ja kako podigao prst pojavilo se vozilo sa jednim mestim slobodnim, cela porodica neka...
 9. PosetilacKaPutniku

  Pitanje oko americke B2 vize ...

  Po nekoj logici posto dete nema svoj licni pasos, onda samo za roditelja odnosnu osobu odgovornu za dete, tj izdaje se samo jedna viza sa odredjenim uslovom, operacija za dete.
 10. PosetilacKaPutniku

  10,000. члан форума

  Bas kul ovaj forum, i sajt...
 11. PosetilacKaPutniku

  Pronađen prijatelj za put :)

  Lepo dok cena nije bitna. Kad smo vec kod toga, prvi put kad sam bio kod piramida, dobili smo dozvolu da se spustimo ispod nje, iako nista posebno nema cenu to iskustvo. Drugi put kad sam bio kod piramida, jahao sam kamilu, jedinu zivotinju da sam ikad zajahao. Bilo je vece iskustvo meni no njoj, valjda zensko. Imam negde video te avanturice... Pa ne znam, javi se u inbox. Sta konkretno? I koji deo leta? I recu ti sve ostalo u privatnoj poruci.
 12. PosetilacKaPutniku

  Azorska ostrva

  Kad radimo crossing kruzerom iz Evrope u Ameriku, uglavnom se posete Azorska ostrva. Beh nekoliko puta. Zanimljiva su. Imam neke snimke, mozda ih postavim. Napisano je u detalje pa ne znam sta da dodam. Bez gledanja u arhivu, setih se nekog bazena sa vrelom vodom, razne vidikovce, i Ponte Delgade, luka u kojoj bude brod dok ne nastavi svoj morski put.
 13. PosetilacKaPutniku

  Pronađen prijatelj za put :)

  Ja bih u Egipat opet, beh par puta kratko... Kao i na Bliski Istok, i na mnoga druga mesta iako sam posetio preko 100 mesta i preko 50 drzava na svetu, zbog toga i ovo korisnicko ime na KlubPutnika sajtu... Takodje, tesko naci saputnike/saputnice. @Mladen82 ako volite istoriju, vredi posetiti i Ephesus, blizu Kusadasi-ja je. Ako niste.