Sunset

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Sunset

 • Rank
  putnik-pripravnik

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Belgrade

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sunset

  Avala

  Zdravo, planiram u narednom periodu neke hiking izlete po Srbiji, a Avala zvuči dobro za zagrevanje i upoznavanje ako i tebe zanimaju slične ture.
 2. Sunset

  izleti

  Zdravo svima, posto vidim da ima dosta ljubitelja prirode evo od mene jedan konkretan predlog. 12. septembra je Dan pesacenja i u Beogradu ce biti organizovana interesantna pesacka tura od robne kuce Ikea do Avale. Mislim da je to dobra prilika i za setnju i za upoznavanje nas koji smo zainteresovani za neke izlete po Srbiji. Tu se mozemo upoznati, razmeniti iskustva, predloge i u nekom narednom periodu eventualno otici zajedno na neke izlete po Srbiji.
 3. Zato je najbolje pročitati uslove i raspitati se šta osiguranje pokriva, a šta ne.
 4. I ja iskreno ne verujem da takvo osiguranje postoji (bar ne sa tolikom osiguranom sumom) jer sam upravo otišao na stranicu Credit Agricole banke. Evo link: https://www.creditagricole.rs/osiguranje/osiguranje/putno-osiguranje.375.html i izračunao da za mene 10 dana osiguranja u Grčkoj košta: 1.142,50 din. što je i uobičajna cena. A ovo je link one ponude sa Maestro karticom, ali pročitaj pažljivo: https://www.creditagricole.rs/vesti.22.html?newsId=32 Putno zdravstveno osiguranje pokriva troškove hitnih medicinskih usluga u inostranstvu i to maksimalno 90 dana godišnje, bez obzira na broj putova
 5. Sunset

  Grcka

  Prava avantura a ako zahvatiš jul možeš i u Putničku kuću
 6. Ako nekom treba putno zdravstveno osiguranje kod Wiener-a (sve zemlje), sa 20% popusta, mogu da sredim, čak i da agent dođe kod Vas da predstavi ponudu i ugovori polisu.
 7. Ako nekom treba putno zdravstveno osiguranje kod Wiener-a (sve zemlje), sa 20% popusta, mogu da sredim, čak i da agent dođe kod Vas da predstavi ponudu i ugovori polisu.
 8. Ovo je dobra ideja jer je leto u pitanju i u smislu popularisanja ideje Putnička kuća jer sada niko neće imati izgovor da je daleko i nezgodno za dolazak. Nadam se da ću je i ja po prvi put posetiti
 9. Planina Tara je po meni uvek dobitna kombinacija za ljubitelje prirode, a s obzirom da je grupa velika, veće su šanse da jedno takvo mesto bude prihvatljivo svima. Što se tiče kampovanja i vremenske prognoze tu se dobro iskalkuliši jer na planini je noću hladno, potrebna je adekvatna oprema i sl. Ja bi na vašem mestu iznajmio veliku planinsku kuću gde bi svi stali (neko može i u vreću za spavanje). Tu bi vam bilo najbolje zezanje a to je i bolja opcija ako u grupi imate solidan broj devojaka jer one ipak vole pristojniji smeštaj
 10. Ovo je ponuda nekog udruženja što se reklamira na Facebook-u. Meni deluje da je to koncipirano tako da možeš ići i sam tako da bez brige i ako nikog ne nađeš, naročito ako si Hrabri Vuk
 11. Grofe, pozdrav za ideju! Interesantna je, a ja volim pešačenje naročito po planinama. Obišao bi Homolje, Staru planinu, Rtanj...udaljena sela i prirodne lepote tog kraja. Samo je pitanje planiranog vremena, da li planiraš obilazak u cugu ili parcijalno, šator ili smeštaj u selima...?
 12. Od 26.februara do 1.marta važi 15% popusta na trodnevni i četvorodnevni skipass pa ko tad planira skijanje (a i uopšte), ja sam zainteresovan.
 13. Hvala za preporuku. Ovo moje je malo severnije, i još bliže Krfu Imaš moju temu malo ispod tvoje. Poslao sam ti link aranžmana.