Sunset

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

About Sunset

 • Rank
  putnik-pripravnik

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Belgrade

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cao ljudi, planiram neki vikend da odem na Taru pa se mozemo organizovati.
 2. Sunset

  Avala

  Zdravo, planiram u narednom periodu neke hiking izlete po Srbiji, a Avala zvuči dobro za zagrevanje i upoznavanje ako i tebe zanimaju slične ture.
 3. Sunset

  izleti

  Zdravo svima, posto vidim da ima dosta ljubitelja prirode evo od mene jedan konkretan predlog. 12. septembra je Dan pesacenja i u Beogradu ce biti organizovana interesantna pesacka tura od robne kuce Ikea do Avale. Mislim da je to dobra prilika i za setnju i za upoznavanje nas koji smo zainteresovani za neke izlete po Srbiji. Tu se mozemo upoznati, razmeniti iskustva, predloge i u nekom narednom periodu eventualno otici zajedno na neke izlete po Srbiji.
 4. Zato je najbolje pročitati uslove i raspitati se šta osiguranje pokriva, a šta ne.
 5. I ja iskreno ne verujem da takvo osiguranje postoji (bar ne sa tolikom osiguranom sumom) jer sam upravo otišao na stranicu Credit Agricole banke. Evo link: https://www.creditagricole.rs/osiguranje/osiguranje/putno-osiguranje.375.html i izračunao da za mene 10 dana osiguranja u Grčkoj košta: 1.142,50 din. što je i uobičajna cena. A ovo je link one ponude sa Maestro karticom, ali pročitaj pažljivo: https://www.creditagricole.rs/vesti.22.html?newsId=32 Putno zdravstveno osiguranje pokriva troškove hitnih medicinskih usluga u inostranstvu i to maksimalno 90 dana godišnje, bez obzira na broj putova
 6. Sunset

  Grcka

  Prava avantura a ako zahvatiš jul možeš i u Putničku kuću
 7. Ako nekom treba putno zdravstveno osiguranje kod Wiener-a (sve zemlje), sa 20% popusta, mogu da sredim, čak i da agent dođe kod Vas da predstavi ponudu i ugovori polisu.
 8. Ako nekom treba putno zdravstveno osiguranje kod Wiener-a (sve zemlje), sa 20% popusta, mogu da sredim, čak i da agent dođe kod Vas da predstavi ponudu i ugovori polisu.
 9. Ovo je dobra ideja jer je leto u pitanju i u smislu popularisanja ideje Putnička kuća jer sada niko neće imati izgovor da je daleko i nezgodno za dolazak. Nadam se da ću je i ja po prvi put posetiti
 10. Planina Tara je po meni uvek dobitna kombinacija za ljubitelje prirode, a s obzirom da je grupa velika, veće su šanse da jedno takvo mesto bude prihvatljivo svima. Što se tiče kampovanja i vremenske prognoze tu se dobro iskalkuliši jer na planini je noću hladno, potrebna je adekvatna oprema i sl. Ja bi na vašem mestu iznajmio veliku planinsku kuću gde bi svi stali (neko može i u vreću za spavanje). Tu bi vam bilo najbolje zezanje a to je i bolja opcija ako u grupi imate solidan broj devojaka jer one ipak vole pristojniji smeštaj
 11. Ovo je ponuda nekog udruženja što se reklamira na Facebook-u. Meni deluje da je to koncipirano tako da možeš ići i sam tako da bez brige i ako nikog ne nađeš, naročito ako si Hrabri Vuk
 12. Grofe, pozdrav za ideju! Interesantna je, a ja volim pešačenje naročito po planinama. Obišao bi Homolje, Staru planinu, Rtanj...udaljena sela i prirodne lepote tog kraja. Samo je pitanje planiranog vremena, da li planiraš obilazak u cugu ili parcijalno, šator ili smeštaj u selima...?
 13. Od 26.februara do 1.marta važi 15% popusta na trodnevni i četvorodnevni skipass pa ko tad planira skijanje (a i uopšte), ja sam zainteresovan.
 14. Hvala za preporuku. Ovo moje je malo severnije, i još bliže Krfu Imaš moju temu malo ispod tvoje. Poslao sam ti link aranžmana.