error921

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

  Never

About error921

 • Rank
  putnik-pripravnik

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Space station 7 on Mars
 1. error921

  Shenzhen Kina

  Ових дана сам у Шенжену па ако има неког од наших ,да ми мало помогну око смештаја био бих захвалан.
 2. Пусти им меил да ти је апликација баговала због лошег нета и тражи да буде фрее јер није твоја грешка тако сам ја одрадио.
 3. error921

  Ko nam nije pomogao

  Неразумем зашто сте очекивали да вам помогне нека фирма или орг.Овакви пројекти су потпуно смешни и бесмислени за њих.Овако нешто би вам рекао било ко, ко се разуме мало у маркетинг.Могу само замислити изразе њиховог лица када сте им предложили овако нешто. Сматрам да је идеја лепа и подржавам је ! Иначе овакве ствари нису легалне у било којој земљи а оно што није легално неможе бити финансирано од стране било које орг.или установе. Овакви пројекти су самофинансирајући као што сте урадили у пракси са путничком кућом у Шпанији. Некад и кад имате супер пројекат неће нико да вас финансира зашто?зато што тамо негде седи неки манагер за маркетинг који је корумпиран и који даје паре фирмине својим људима. Размишљајте позитивно и радите позитивне и добре ствари а паре ће саме доћи. Ја да сам на вашем месту ставио бих бројчаник посете сајту и направио банере за рекламе,те рекламе би закупио свако ко има интереса рецимо нека фирма која продаје полисе путног осигурања? или било ко, ко има интереса.Ти банери нимало нису јефтини па макар били и јако мали и ето вам пара за путничку кућу или било који слични пројекат.
 4. error921

  viza za KINU

  Na koliko dana je min da se bookira hotel,hostel rezervaciju povratne avio karte imam na 21 dan !
 5. error921

  Tripsta.rs

  Пријавите говна сајбер полицији !
 6. error921

  Tripsta.rs

  Flyscanner odmah prebacuje bookiranje na njih ,nisam verovao da su takva govna trebao si pisati mail njihovoj centrali a ne lokalnoj njihovoj agenciji u SRB.
 7. Поштовани другари оглас је скинут са Лимунда јер није постигнута очекивана цена,да недође до забуне.
 8. error921

  Bezbednost na putovanju

  Та торбица је добра ствар ја да нисам имао то око врата кад су ме напали лажни контролори у градском бусу у Софији почетком 2001 враћао би се пешке за Србију. Нормално та торбица не сме да се види кад је ставиш,несме да буде упадљива. Све су ми предње џепове исцепали њих двојица тражећи паре и пасош и то усред белог дана у ширем центру града пред 1000 људи.Да нисам набоо једног од њих у вуглу и утрчао у такси све би ме исцепали.
 9. error921

  Bezbednost na putovanju

  Новац подели на више места рецимо да кад ти украду ту фенси торбицу о којој сви говоре ако си баш толики малер имаш паре у штеку. Поделиш паре на 3 дела и гурнеш их у неке скривене џепове. Мада немора да те неко покраде физичким нападом ! Довољно је да седнеш у неки кафић са отвореним Вај фајом и да рецимо кренеш у букирање неког хостела у том граду. Отвориш свој фенси лаптоп одрадиш то онлајн и сутра немаш ни 1$на својој картици.
 10. error921

  Bezbednost na putovanju

  Имаш лепо тему о томе,наши другари су писали о којим стварима треба водити рачуна,безбедност као безбедност је ствар искуства. Што више искуства имаш више ћеш бити безбедан! Нормално поред овога стоји и правило личног понашања. Избегавај проститутке,завлачења у разне квартове,сумњиве ликове обавезно алкохол,дроге,сумњиве слаткоречеве девојке,увек буди са неким то је главно правило. Стриптиз клубови то никако! Поштуј ова правила и неће ти требати никакво оружје! А да избегавај туђе сим картице на поклон, кад имаш нове на киоску за 2$. Да необјашњавам због чега. Кад дођеш у неку земљу купи неки ножић чисто да имаш нешто код себе ако кампујеш. Користи чисту логику и интуицију чим ти нешто сумњиво бјеж јер после је много,много касно а понекад нема места за исправку јер си већ мртав.
 11. Даје се на знање да се продаје ганц нови телефон-таблет од 7" андроид 4.0.4 ознака Г5 Хиноте. Сјајан мали таблет за праве путнике који желе увек бити доступни.Таблет је Сим фри и можете користити мобилни интернет свугде ,користити сим картице свих оператера на свету. За више информација слободно питајте један сам овакав оставио и за себе остао је још један нов! На поклон добијате ОТГ кабал са којим можете повезати све и свашта на таблет. Цена 9000дин фиксно због летовања.
 12. Остао је још један ганц нов 9000 фиксна цена на поклон ОТГ кабал.
 13. kako mislis da nije ja najbolje znam sta prodajem mozes skidati sa play stora sve popularne app-ove +je uredjaj SIM free.Sto znaci da je idelan za koriscenje u svim zemljam + dovoljno lagan da ti nesmeta u rancu,pederusi I sl.
 14. Па да оно за скидање шофершшајбни.