pravac

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

About pravac

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Mali update datuma tražene informacije o letu za Bangkok - od 7.2.2014 do 2.3.2014. Fleksibilni su datumi, u zavisnosti od povoljnosti cene karte (+7/10 dana). Skyscanner, Kayak i sl su na oku 24/7.
 2. pravac

  Jeftine avio karte

  Pozdrav svima, pitao sam na drugom topicu foruma, specijalizovanog naslova "Kako najjeftinije do Tajlanda" i uglavnom dobio odgovore na ono što me je zanimalo. Zahvaljujem se svima na tome. Da okušam sreću i na ovom topicu, frekventnijem/posećenijem od gore navedenog, plus datum je malo pomeren. Dakle - povratni let za Bangkok, od 7.2.2014 do 2.3.2014. Fleksibilni su datumi, u zavisnosti od povoljnosti cene karte (+7/10 dana). Za sad je najpovoljnija Budimpešta-Bangkok 575e. Svaki konkretan predlog je dobrodošao (open jaw letovi dolaze u obzir), i unapred se zahvaljujem na korisnim informacijama. Lep pozdrav.
 3. Ipak je price up. Sad je 575e. Toliko je let iz Budimpešte preko Moskve, Aeroflot. Hvala u svakom slučaju.
 4. Čekirao sam, na linku na fb stoji polazak sep, a povratak okt za tu cenu. Za period koji meni treba (feb), je preko 600 jura. Koliko razumem slovenački (ne baš) skapirao sam da je admin stranice napisao da treba dobro pročešljati datume. Ostaje mi da česljam! Ne bi bio problem zbog Milana i Minhena, tu su Eurojet i Wizz. Hvala za info.
 5. Ništa, javi ako neko od prijatelja otkaže! Monitoringujem i dalje, poseban pick na Etihad i Air Serbia. I Air Berlin.
 6. Hvala za info! Video sam tu cenu 430e na forumu, i ono - (da li je to bilo preko Etihada?) Jeste rizik očekivati još nižu cenu od 520e, ova kombinacija preko Milana. Jedino u šta donekle verujem to je Etihad/AirSerbia promocije, mada...
 7. Izgleda da je to to, kapiram da niže od ove cene ne može. Easyjet za povratak, uz plaćeni prtljag izlazi oko 580e. Ovih dana sledi kupovina karata. Da li je dovoljno za layover 1hr 5min, na aerodromu u Abu Dabi?
 8. @jms_uk za sada preko Qatar Airways malo manj od 700e. Bila je akcija pocetkom jula, tad je bilo 630e. @traveleasy super cena, provericu. Hvala na informaciji. Ako saznam povoljniju cenu, javljam. Mozda nekom koristi.
 9. Pozdrav svima, od skoro pratim ovaj forum i super je za razmenu informacija vezanih za putovanja. I tako dolazimo do sledećeg: avionska karta za Tajland u periodu kraj januara, do 20/22 februara 2014 g. Prelistavajući ovaj topic, blago je reči da sam bio zapanjen cenom koja je bila do 01.06. - 415e, mislim preko Etihad. :-\ Unapred sam zahvalan na bilo kojim korisnim informacijama. Hvala. Lp.