jecatravel

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About jecatravel

 • Rank
  novajlija
 1. jecatravel

  Francuska suspenduje Šengen na mesec dana?

  Ukidanje sengena se ne odnosi na gradjane Srbije. Prica se o toj odluci od 2016 i vazi za one kojima je trebala viza za EU zemlje. Trebace im vize za svaku drzavu posebno.
 2. jecatravel

  Nasi ljudi u Centralnoj Americi

  Pozdrav svima! Otvaram temu sa nadom da ce se neko javiti sa Balkana a da trenutno zivi u nekoj od zemalja Centralne Amerike. Planira se obilazak, pa da se vidimo sa nasim ljudima ako ih ima u tom delu sveta...
 3. jecatravel

  USA

  .
 4. jecatravel

  Najpesma na našem jeziku

  Moja je zemlja tamo gde si rodjena i svaka mi je druga samo dokaz da si najbolja Ja vracam se posle toliko godina da priznam da je samo moja zemlja tebe imala Nocas si negde sama i ja sam tako sam ovaj hladan grad moja je kazna sad I tudje sunce sija ali me ne greje zato vracam se da te volim ko pre da te volim ko pre Refren: Moja je zemlja tamo gde si rodjena i svaka mi je druga samo dokaz da si najbolja Ja vracam se posle toliko godina da priznam da je samo moja zemlja tebe imala Ovde ja nemam nikog, nista ,a imam sve sve bih prodao za taj osmeh od pre Lud ili normalan , ovde svejedno je tamo gde si ti , tamo kuca mi je tamo kuca mi je Sve moje zastave su nocas visoko gore svi ratnici u meni ginu nocas samo za nas..
 5. jecatravel

  Najpesma na našem jeziku

  Amadeus bend-Ovo je moja zemlja, pored Tamo daleko.
 6. Pozdrav, mozete li mi reci gde se moze aplicirati za vizu? U Becu ambasada ne radi, u Rimu su rekli da ne moze da se aplicira. Gradjani Srbije treba da apliciraju u Becu jer u Srbiji nema ambasade.Hvala
 7. jecatravel

  El Salvador

  Da li je neophodno primiti neku vakcinu pre putovanja u El Salvador? Gde ste izvadili vizu s obzirom da u Beogradu nema ambasade El Salvadora i da li ste morali licno da idete do neke druge zemlje gde ima ambasade El Salvadora? Hvala na odgovorima, pozdrav!