Amerika - ponovni odlazak

2 posts in this topic

Pozdrav,

Možda je već ovo pitanje bilo upućeno ali novi sam na forumu tako da mi ne zamjerite :smile:

Meni bliska osoba se uskoro vraća iz NY i zanima me kada ona ponovo može da ode za NY, ima turističku vizu od 6 mjeseci na 10 godina.
Ako npr. dolazi 01.05.2018 u Srbiju te planira opet ići za USA, da li je potrebno da sačeka 6 mjeseci za ponovni odlazak(tek 01.11.2018 može) ili kako već? Da li je potreban određeni period boravka u matičnoj zemlji da bi se opet moglo ići za USA?

Hvala :biggrin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije potrebno da ceka 6 meseci. Ali nije pozeljno ni da boravi po nekoliko meseci u SAD godisnje, jer to izaziva sumnju da ilegalno radi tamo i podleze temeljnijem ispitivanju prilikom narednog ulaska, uz mogucnost da ponovni ulazak bude i odbijen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now