Španija u Avgustu

5 posts in this topic

Ćao društvo. Planiram neku kombinaciju izležavanja na plaži i obilazaka Andaluzije u Avgistu. Ideja je da smeštaj bude u Malagi, pa recimo svakog drugog dana neki obilazak, Sevilja, Granada, Marbelja, a svako drugi dan kupanje i odmor u Malagi. Ima relativno jeftinih letova iz Sofije, ili sa izmenama iz NIša. Ukupno 8-10 dana, a ima i opcija leta preko Madrida gde bi moglo da se provede dan, dva. Ni AirBnB nije skup u Malagi. Što se tiče datuma fleksibilan sam skroz, samo mora da prijavim tačan datum u narednih 15ak dana, što ostavlja prostora za dogovor.

Inače, ja sam Aleksandar iz Kragujevca, imam 33 god i vodim službu finansija u jednoj lokalnoj firmi. Ko god želi da putuje i zanimljiva im je ova priča nek se javi. Ja sam i samostalno organizovao ovakva putovanja, ali ipak je lepše u društvu bez dileme. Ideja za putovanje je samo inicijalna, nije uklesana u kamen, i ako ima nekih drugih predloga i sugestija svakako sam sam otvoren za razgovor. Bitne su mi samo dve stvari, da mesta na koja idemo nisam pre bio i da tamo mogu nešto novo da vidim, naučim, iskusim... i da je društvo za putovanje opušteno u smislu da ne moramo svaki tren putovanja da imamo isprogramiran, da je ovo ipak i odmor a ne samo jurnjava.

Ukratko to je to, ako ima zainteresovanih pišite :) Pozdrav

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja takodje planiram letovanje u Spaniji, ali ne mogu da se uklopim ni sa kim iz svog drustva u periodu kada sam uzeo godisnji odmor (20.7. do 5.8). Mislim da je prakticnije i povoljnije putovati sa nekim, pa makar to bio i neko koga ne poznajemo. Naravno, pre putovanja bi svakako trebalo upoznati se i videti da li se planovi i interesovanja podudaraju :) Ja sam Zeljko iz Cacka, imam 30 godina i zivim u Beogradu, imam jaku zelju da posetim Spaniju  i nadam se da cu naci nekoga sa kim bih mogao da podelim ovo putovanje :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravo Zhex, nažalost termini nam se ne podudaraju. Ja mogu da biram u Avgustu, ali u drugoj polovini Jula mora da budem na poslu. Možda neki sledeći put :) Pozdrav

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mozda bude nekad prilike, svidja mi se nacin na koji organizujes putovanja, pa eto, mozemo ostati u kontaktu (recimo na insta sam _zhex), mozda nekad napravimo neku pricu ;) pozdrav

Share this post


Link to post
Share on other sites

Druga polovina avgusta, ako uspemo da se organizujemo. Zainteresovana sam, pa oko detalja moze inboh? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now