Posted June 23, 2019 Ćao društvo. Planiram neku kombinaciju izležavanja na plaži i obilazaka Andaluzije u Avgistu. Ideja je da smeštaj bude u Malagi, pa recimo svakog drugog dana neki obilazak, Sevilja, Granada, Marbelja, a svako drugi dan kupanje i odmor u Malagi. Ima relativno jeftinih letova iz Sofije, ili sa izmenama iz NIša. Ukupno 8-10 dana, a ima i opcija leta preko Madrida gde bi moglo da se provede dan, dva. Ni AirBnB nije skup u Malagi. Što se tiče datuma fleksibilan sam skroz, samo mora da prijavim tačan datum u narednih 15ak dana, što ostavlja prostora za dogovor. Inače, ja sam Aleksandar iz Kragujevca, imam 33 god i vodim službu finansija u jednoj lokalnoj firmi. Ko god želi da putuje i zanimljiva im je ova priča nek se javi. Ja sam i samostalno organizovao ovakva putovanja, ali ipak je lepše u društvu bez dileme. Ideja za putovanje je samo inicijalna, nije uklesana u kamen, i ako ima nekih drugih predloga i sugestija svakako sam sam otvoren za razgovor. Bitne su mi samo dve stvari, da mesta na koja idemo nisam pre bio i da tamo mogu nešto novo da vidim, naučim, iskusim... i da je društvo za putovanje opušteno u smislu da ne moramo svaki tren putovanja da imamo isprogramiran, da je ovo ipak i odmor a ne samo jurnjava. Ukratko to je to, ako ima zainteresovanih pišite Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2019 Ja takodje planiram letovanje u Spaniji, ali ne mogu da se uklopim ni sa kim iz svog drustva u periodu kada sam uzeo godisnji odmor (20.7. do 5.8). Mislim da je prakticnije i povoljnije putovati sa nekim, pa makar to bio i neko koga ne poznajemo. Naravno, pre putovanja bi svakako trebalo upoznati se i videti da li se planovi i interesovanja podudaraju :) Ja sam Zeljko iz Cacka, imam 30 godina i zivim u Beogradu, imam jaku zelju da posetim Spaniju i nadam se da cu naci nekoga sa kim bih mogao da podelim ovo putovanje :) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2019 Zdravo Zhex, nažalost termini nam se ne podudaraju. Ja mogu da biram u Avgustu, ali u drugoj polovini Jula mora da budem na poslu. Možda neki sledeći put Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2019 Mozda bude nekad prilike, svidja mi se nacin na koji organizujes putovanja, pa eto, mozemo ostati u kontaktu (recimo na insta sam _zhex), mozda nekad napravimo neku pricu pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2019 Druga polovina avgusta, ako uspemo da se organizujemo. Zainteresovana sam, pa oko detalja moze inboh? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 17, 2019 Jako mi je zanimljiva Španija (još više Portugal) kao i opisani način boravka: izležavanja na plaži i obilasci - slobodna sam do septembra. Javite se u inbox rradi dogovora Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 20, 2019 Ko je za Spaniju od 8. Avgusta, neka se javi. Za sad nas je dve. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2019 Cao. Mozes li da kazes nesto vise o destinaciji, aranzmanu, ceni? Kakvo drustvo trazite? Pozdrav. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites