Posted July 14 Trenutno je na akciji putovanje na Zanzibar jesen/zima, 740e (osim puta, smestaja sa doruckom, ukljucene i sve fakultative, obilasci ostrva, plivanje sa delfinima itd.). Sa svim troskovima bi bilo nekih 900e po osobi, zainteresovan neko? :)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 19 Ja se ubih tražeći aranžman za Zanzibar! Jel može informacija koja agencija je u pitanju. Čim saznam, isti dan uplaćujem! Ja imam u planu za drugu polovinu septembra. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21 Ma to je samo jedan dan Qatar airways spustio toliko karte, nema vise toga.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21 (edited) Evo povoljnih karata iz Frankfurta, koga zanima da ide u sopstvenoj reziji: https://www.exbir.de/angebote-mit-ziel-afrika/20066-frankfurt-zanzibar-tansania-ab-383euro-return.html?fbclid=IwAR3JVfYQAZ_Hb09kwLmVCpJijt1666b1oEKJ9zpsQzdCaT1b8BeXPqNDzsw Edited July 21 by Dragance Share this post Link to post Share on other sites