Atinska rivijera avgust 2020

1 post in this topic

Posted (edited)

Zdravo,

od 1. avgusta sam rezervisao stan u Atini, Kalitea, odmah do mora, do prvih plaza je par tramvajskih stanica, Glifada je na 20tak minuta, Voula 30-40 min. Pirej je na 4 stanice odakle idu trajekti do svih mogucih ostrva. Centar Atine je 20tak minuta.

Stan je u novoj zgradi, potpuno je nov sa svim sadrzajima za zivot (to mi je vrlo bitno) tj. adekvatan boravak, plus velika terasa, max. 3 osobe mogu da borave. Iskljuceno je partijanje u stanu i pusenje jer tako pravila stanodavca nalazu i ne trebaju mi problemi.

Imam 38 godina, sportsko-intelektualni tip, pomalo introvert, kojem ne lezi ideja o staticnom odmoru na jednom mestu tipa apartman-plaza. Potencijalni saputnik moze da si organizuje vreme nezavisno od mene, nikakav problem, a mozemo i zajedno da planiramo aktivnosti.

Mozda se nekom planovi poklapaju? Pol saputnika mi je u sustini nebitan, mozda mala prednost zenskom polu ali nije uslov, godine od 25 na dalje (mogu i dve osobe doci u obzir jer ima mesta). Prevoz je u sopstvenoj reziji, kombi/bus (ili avion ali ne mislim ici avionom mada saputnik moze sto se mene tice), ako bi neko autom isao mozemo se i tako organizovati. Troskove stana delimo.

aIQUn0i.jpg

 

Edited by mrblack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now