1. Zbirka putopisa Neutabanim stazama

Besplatno PDF izdanje. Sadrži putopise 17 naših autora. U pitanju su priče sa samostalnih, jeftinih putovanja, uz mnoštvo bizarnih anegdota, zgoda i dovijanja. Ukoliko želite, pozivamo vas da donirate Klubu putnika. Sav novac koji uđe u Klub putnika, naime, investira se u Klub putnika, u zajedničke poduhvate poput Putničke kuće ili produkcije putopisa. Niko ne ostvaruje profit.

staze

Donirajte Klubu putnika:

Preuzmite besplatno knjigu Neutabanim stazama

2. Zbirka putopisa Hadžiluk plemenitom snu

Boris Maksimović je urednik Kluba putnika iz Banjaluke. Knjiga je nastala kao plod putovanja nastalih tokom šest godina po svim ćoškovima Starog kontinenta. Cena knjige je 10 KM / 5 evra / 550 dinara + poštarina.  Za naručivanje možete se obratiti Borisu na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.ili preko njegove Facebook stranice. Intervju s Borisom možete pročitati ovde, a neke njegove putopise možete pročitati ovde ili na njegovom blogu.

posterknjige

3. Mini-priručnik Kako jeftino putovati

Besplatno PDF izdanje. Sadrži pregršt korisnih informacija i saveta za niskobudžetna putovanja (ili putovanja bez novca uopšte). Zasluge za izradu priručnika idu autorki Lei Rezić uz svesrdnu pomoć članova Kluba putnika; kao i Snežani  Đurici, autoru grafičke obrade i dizajna.

kako-jeftino-putovati

Donirajte Klubu putnika:

Preuzmite mini-priručnik Kako jeftino putovati